onsdag 31 oktober 2012

OPI Die Another Day

Jag har varit världens sämsta bloggerska den senaste tiden, jag vet. Jag skyller på tidsbrist, en ursäkt ni hört till leda vid det här laget. När jag väl fått en stund över har jag inte haft energi nog att att knåpa ihop ett inlägg. Men nu jäklar, nu ska jag bättre mig!

Här har vi OPI Die Another Day, ett mellanrött skimmerlack som drar något åt orange. Släpptes såklart med Skyfall-kollektionen.
Formulan var kanon och det täcker med två lager.

Ett fint rött lack, men det väcker ändå ingen stark kärlek. Det saknar något. Jag föredrar det lite mörkare, något fylligare Danke-shiny Red, från höstkollektionen Germany, framför detta.

Mitt betyg: 3/5

OPI Die Another Day is medium red shimmer that leans a little orange. Pretty, but not spectacular. It lacks something, I think. I prefer the slightly darker, more saturated Danke-shiny Red from the Germany collection. before this one.
The formula was great though, and it covers in two coats.

9 kommentarer:

 1. Du har varit saknad!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är väldigt snyggt. Men får inte se hur det ser ut på riktigt förrän på torsdag, ska bli riktigt spännande.

  SvaraRadera
 3. Det är en väldigt fin röd, men jag tror jag klarar mig utan den.

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du ska bättra dig ;D
  Även fast det är fullt förståeligt när du inte hinner/orkar med!
  Jag håller med dig, skulle välja Danke-Shiny Red före detta.

  SvaraRadera
 5. Snyggt, men tja... Inte så man smäller av precis!

  SvaraRadera
 6. Det låter som att du har en tuff höst. Massa jobb och stress? Hoppas det lättar snart. Jag saknar dig när du inte lägger upp något. Sen förstår jag ju att man inte alltid orkar så jag menar inte att pressa dig.

  SvaraRadera
 7. Lite tråkig färg tycker jag faktiskt...

  Ta det lugnt med bloggandet tycker jag, är det stressigt måste man ju ta den tid man får till vila! Blir det ett måste så tröttnar man ju, och det är det ju ingen som vill. Att du ska tröttna alltså :-).

  SvaraRadera
 8. rött är alltid rött! :) men jag håller med lite mörkare skulle göra lacket mer intressant.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!