onsdag 10 oktober 2012

China Glaze I Herd That

Först och främst - förlåt för att jag inte hunnit dra vinnare i FNUG-tävlingen ännu! Har haft fullt upp senaste dagarna och när jag väl kommit hem har jag inte ens orkat tänka på att sätta mig vid datorn. Jag lovar att publicera vinnaren i kväll. Lovar!

Nu till dagens lack. China Glaze I Herd That från höstkollektionen On Safari har fått ligga och dra till sig i mitt högst blygsamma arkiv i några veckor. Dags att lägga ut den, tycker jag. Det består av små runda glitter i guld och koppar och så sparsamt med finkornigt prismatiskt glitter, alltihop i en ofärgad bas. Väldigt vackert!


 
Ganska tjock formula, men ändå lätt att lacka med och glittren fördelar sig jämnt över nageln. Tre lager täcker helt. För att få en slät yta behöver man åtminstone två lager överlack och sen kan man behöva fylla med ytterligare något lager när det "ätits upp" av glittret.

Mitt betyg: 4/5

China Glaze I Herd That from the On Safari collection is a pretty, fall appropriate glitter. It's small gold, copper and prismatic glitter in a clear base. Beautiful!
The formula is thick, but still easy to use. Three coats gives you complete coverage.

13 kommentarer:

 1. Den är fin. Men jag tycker nästan att den hade passat bättre i en julkollektion än i en höst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker den skulle passat i båda! :-)

   Radera
 2. Börjar bli lite orolig för mig själv och mitt begynnande behov av glitterlack! Håller med Emma det här hade passat i julkollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju älskat glitter länge, får aldrig nog!

   Radera
 3. Det här måste jag klicka hem snart. Väldigt fint glitterlack. Måste bara vara lite försiktig men ChG-inköpen då jag fortfarande har typ 20 otestade hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser fram emot deras julkollektion, den känns betydligt mer spännande än On Safari. :-)

   Radera
 4. Såg fint ut, jag precis som helena börjar få ett större behov av glitterlack. I mitt fall gärna sånna här som täcker på tre lager och har en ofärgad bas. Fast att den kräver så mycket överlack gillar jag inte. Vissa glitterlack känns ju släta direkt och andra inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också glitter som funkar att bära på egen hand. Och ja, den knottriga känslan är ju inte jättehärlig direkt.

   Radera
 5. det ser mycket finare ut än jag trodde från tidigare swatcher. väldigt fint faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trivdes kanon i det. Är lite förvånad över att det inte fått mer kärlek i nagelbloggsvärlden faktiskt.

   Radera
 6. Åh, otroligt snyggt. Det där måste jag hålla utkik efter.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!