tisdag 2 oktober 2012

Jessica Gingersnap

Jessica Gingersnap släpptes med höstkollektionen Spicy Dream och det har suttit på mina naglar sedan i söndags. Basen är kopparfärgad med massor, massor av foil-partiklar i ljusbrunt, rött, grönt och guld. Det är duokromt och skiftar från brun-rött till rödguldigt, men framför allt är det otroligt glittrigt!

Bilderna gör det tyvärr inte alls rättvisa, det är mycket vackrare i verkligheten.


När jag stod och studerade det i ljuset från mitt sovrumsfönster kände jag att det påminde mig om ett annat lack, OPI Warm & Fozzie från förra årets julkollektion The Muppets. Och jo, visst har de vissa element gemensamt, som de röda och guldiga inslagen, men Warm & Fozzie ser betydligt mörkare brunt ut. Jag tänkte jämföra dem i flaskan, men hittar inte Warm & Fozzie just nu.

Det här var första gången jag testade ett lack från Jessica. Penseln var väl inte den bästa jag testat, lite för mjuk för min smak, men den är ingen katastrof heller. Formulan var bra och den täcker med tre lager.

Mitt betyg: 5/5

Jessica Gingesnap from the Spicy Dream collection is a multi colored foil with light brown, red, gold and green foil particles. It's duochrome, shifting between a reddish brown to a reddish gold. Extremely sparkly and so pretty!
The formula was good and it covers in three coats.

23 kommentarer:

 1. Och det åker genast upp på min önskelista! Så himla snyggt!

  SvaraRadera
 2. Inte alls dumt! På mig hade det nog sätt gräsligt ut men färgblandningen var riktigt läcker, och det var väldigt fint på dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Fastän jag burit det i dagar (vilket är lång tid för mig) så har jag inte tröttnat på att titta på det. Då är det fint! :-)

   Radera
 3. Synd att du inte hittade Warm & Fozzie för jag blir riktigt nyfiken på hur pass lika dom här är. Det här ser superfint ut i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste ha lagt W&F i fel låda här hemma, jag SKA hitta det!

   Radera
 4. Det är helt klart ett lack som är av samma typ som Warm & Fozzie! Blir lite sugen, men precis som du skriver så är penseln väldigt mjuk, och jag gillar inte mina Jessica-lack vidare mycket alls av den anledningen. Känns därför lite ovärt att köpa det här, även om det ser extremt fint ut på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker iofs att det här är tillräckligt speciellt för att man ska kunna stå ut med en pensel som inte är helt hundra. Tror du skulle gilla det!

   Radera
 5. Haha! Jag kände på mig att du skulle visa detta. Jag reagerade på samma sak igår när jag fick hem Gingersnap. Den såg ut att vara väldigt lik Warm & Fozzie och jag tyckte de såg nästan identiska ut bredvid varandra. Bara för det så har jag Warm & Fozzie på naglarna nu och jag älskar det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att döma av min swatch av W&F är det mörkare, och det verkar som att det redan finns jämförelser där ute som visar att så är fallet. Måste googla och se efter. :-)

   Radera
 6. Gillar namnet på det mer än själva lacket ;) men det är nog för att jag vet att jag inte passar i den här typen av färg.
  Hade varit kul att se en helhandsbild på detta!
  Nu blev jag sugen på ingefärskakor... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr blev helhandsbilden oacceptabelt oskarp så den fick inte vara med.

   Radera
 7. VILL HA! :D
  Jag såg någon lite kass jämförelse mellan Jessica-lacken och Warm & Fozzie, och ja W&F är mörkare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att de inte är dupes! Då är jag nöjd med att ha båda. :-)

   Radera
 8. Påminner väldigt mycket om Warm & Fozzie! Har själv aldrig provat något lack från Jesseica men blev sugen nu. Väldigt vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har varit sugen på att beställa Jessica länge, men det var detta och Pumpkin Delight som fick mig att göra slag i saken. :-)

   Radera
 9. Det ser jättefint ut fast jag gillade ju inte W&F på mig så jag ska nog undvika att köpa ett så likt lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår inte hur du inte kan gilla W&F! :-)

   Radera
 10. Färgsammansättningen ser väldigt intressant ut! Allt som är duokromt går hem hos mig :D

  SvaraRadera
 11. Så fint! Jessica gör en hel del riktigt bra lack (flera av mina absoluta favoriter faktiskt) men ja, ibland störs man av penseln som kunde fått vara snäppet bredare. Jag tyckte att W&F chippade rätt snabbt på mig, vet inte varför så jag ser fram emot att testa gingernsap!

  /peachgirl

  SvaraRadera
 12. Åh, trevligt, trevligt. Har inga Jessica ännu.

  SvaraRadera
 13. Det här ser underbart ut! :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!