torsdag 23 juni 2011

Eyeko Coral Polish

Eyeko Coral Polish har legat otestat hur länge som helst. Jag har tittat på det ibland, men inte känt mig sugen. Nu ignorerade jag den känslan och lät det pryda mina naglar under en dag. Det är ett korallrött jellylack. På den översta bilden ser det nästan neonigt ut, men det är inte riktigt så lysande i verkligheten. De andra bilderna är mer rättvisande på den punkten. Det är fint, men inte mer.

Formulan var däremot väldigt trevlig att lacka med, även om det är rätt så skirt. Jag har tre lager på bilderna och man kan fortfarande se antydan till VNL.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det ser lite menlöst ut. A waste of space in Helmer!"

Eyeko kan man beställa från Eyeko.com.

Gäsp. Jag är rekordtrött så härnäst planerar jag att kollapsa i soffan med lite glass och en skräckfilm. Imorgon hoppas jag på att få sova länge så att jag orkar hålla igång hela midsommarafton!

English: Eyeko Coral Polish is a coral red jelly. Nice, but not overly exciting. The formula was great, although it is a bit sheer. This is three coats and you can still see a tiny bit of VNL.

8 kommentarer:

 1. "Waste of space in Helmer"! Hahaha! Fnissar på mig! Tur att flaskan är så pass liten som den är då.

  Just den där hoppade jag över när jag mastodontbeställde från dem, och jag ångrar mig inte när jag ser dina bilder. Tack och lov. :)

  Glad midsommar!

  SvaraRadera
 2. HAHA, sambon!! Jag har den senaste tiden kommit på att jag inte har något koralligt lack (kanske för att jag inte vet vad "korall" är för färg riktigt) men så tänkte jag att om jag köpte detta så kunde jag nog vara säker på att få ett korall-färgat lack... Men jag tycker nog att den ser mest röd ut faktiskt....

  SvaraRadera
 3. Åh, den kommentaren från sambon måste vara en av årets bästa! Så roligt! Och så sant... :D

  SvaraRadera
 4. Läckert! Det var ett helt nytt märke för mig.

  SvaraRadera
 5. Reds and corals look really pretty on you!

  SvaraRadera
 6. Mrs Data: Ja, jag hade inte behövt det här inser jag nu. Men när de är så billiga så blir det ju lätt så att man köper några fler än vad man tänkt sig från början. :-)

  Annie: Ja, korall är en lite småknepig färg egentligen. De kan ju antingen dra åt rosa, orange eller, som här, åt rött.

  Charlotte: Glad you liked it!

  Sminkan: Eller hur! :-)

  Bodil: Eyeko är ett roligt litet märke, värt att spana in!

  Nailderella: Thank you! :-)

  SvaraRadera
 7. Jag gillar verkligen den här typen av korall! Som drar mycket åt rött :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!