onsdag 29 juni 2011

Essie Braziliant

Det har varit några helt galna dagar på jobbet så jag ligger efter både med det egna bloggandet och läsandet av alla mina favoritbloggar. Nu ikväll ska jag äntligen surfa mig igenom bloggarna i min blogglista.

På naglarna har jag Essie Braziliant, från årets sommarkollektion som heter just Braziliant. Jag tycker färgen är tämligen svårbeskrivlig. Det är orange som drar ganska mycket åt tomatrött. Det innehåller också ett ganska diskret rosa skimmer. Jag tror faktiskt inte att jag har något liknande i samlingen sen tidigare och det är ett otroligt snyggt sommarlack. Jag är glad att jag köpte detta!

Formulan var dessvärre ganska knepig. Väldigt tjock och det hade en tendens att dra med sig lacket från nagelbanden om jag jamsade runt med penseln för länge. På grund av detta fick det bli tre lager lack på vänsterhanden (den jag alltid fotar) medan två lager räckte på högerhanden. Trots den knepiga formulan kommer jag definitivt att använda Braziliant fler gånger, tror det kommer göra sig fint på tånaglarna.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Den är riktigt snygg i solen."

English: Essie Braziliant is a lovely summer polish! A orange that leans a little tomato red with subtle pink shimmer. I'm in love with the color! Not so in love with the formula though. It was very thick and I had to watch out for cuticle drag. I got cuticle drag on two nails on one hand so that hand ended up with three coats. The other hand just needed two.

9 kommentarer:

 1. Det ser somrigt och fint ut! Synd att formulan inte var på topp bara.

  SvaraRadera
 2. Jag som verkligen inte gillar Essie kommer hoppa över det här lacket, trots att jag tycker att det ser rätt fantastiskt ut.

  SvaraRadera
 3. Äger fortfarande inte ett enda Essie. Det här såg ju jättefint ut med det rosa skimret. I flaskan tyckte jag det såg ganska tråkigt ut.

  SvaraRadera
 4. Ser super ut på dig men jag kände inget sug efter det när jag beställde från sommarens Essie.

  SvaraRadera
 5. Roxcat: Ja, det var lite trist. Men jag tycker det var värt mödan faktiskt.

  Charlotte: I love it too!

  Chaosophia: Nej, Essie hör väl inte till mina favoritmärken heller. Tycker deras formula håller ojämn kvalitet. Men ibland släpper de kollektioner jag inte kan motstå.

  Pamsan: Jag tycker helt klart att Essie har en del lack i sitt sortiment som är värda att införskaffa!

  Sminkan: Det här var faktiskt det som lockade mig mest när jag hade sett swatches! När jag såg dem i flaskan kände jag likadant.

  SvaraRadera
 6. Åh, jag stod och höll i detta nyligen men inne i affären såg det inte alls så här fint ut. Nu måste jag ju ha det :D

  SvaraRadera
 7. Nailspotting: Jag gillade iofs verkligen hur det såg ut i flaskan. Hoppas att du inte blir besviken om du slår till.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!