fredag 17 juni 2011

LA Girl Glitter Addict Uninhibited

Jag trodde helt felaktigt att Uninhibited från LA Girls Glitter Addict kollektion bestod av svart glitter i en svart bas, men sen läste jag det här inlägget hos Fèline på Alizarine Claws häromdagen och insåg att basen i själva verket var ofärgad. När jag skulle testa det fick det alltså bli ovanpå ett annat lack och valet föll på det alldeles utmärkta röda lacket Lolipop från Essie. Nedan ser ni ett lager av Uninhibited över två lager av Lollipop.

Jag tycker det ser helt okej ut på bilderna, men i verkligheten tycker jag inte att det här var någon hit, naglarna såg mest smutsiga ut. Kanske skulle det varit bättre med en annan bas, kanske ett vitt lack? Eller ett neonorange? Jag kommer absolut att ge Uninhibited fler chanser.

Jag fann att det blev bäst om man applicerade det snabbt och med så få penseldrag som möjligt. Ju mer jag höll på desto mer glitter hamnade på nageln. Det här är faktiskt ett fall då jag nog hade föredragit om det var lite mindre glitter i flaskan så att det hade blivit lättare att styra hur mycket man vill ha på nageln.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det ser ut som att man målat med rött nagellack i en skorsten."

English: At first I thought Uninhibited from LA Girls Glitter Addict collection consisted of black glitter in a black base, but when I read this post over at Alizarines Claws the other day I realised the base was actually clear. When I decided to try it I used Essie Lolipop as a base and then added one coat of Uninhibited. I didn't really like it, unfortunately. I think it looks kind of cool in the pictures, but in real life my nails just looked dirty. Perhaps it would look better over white? Or maybe a neon orange? I'll definitely try it over some other colors.

15 kommentarer:

 1. Dock att kombinationen svart glitter + rött lack är absolut KILLER! :)

  SvaraRadera
 2. Coolt! Har nog aldrig sett något liknande (säger ju inte så mycket i mitt fall) men det här måste jag nog skaffa. På bilderna tycker jag det ser jättebra ut men att testa ovanpå ett neonlack låter riktigt fint.

  SvaraRadera
 3. Hmm, det blev en skum effekt men hur blir det ovanpå ett svart lack? Jag är övertygad om att det går att få till en snygg combo av detta.

  SvaraRadera
 4. Först tänkte jag "var ser hon glittret någonstans". Sedan insåg jag att svart glitter kanske inte glittrar så mycket. Det ser i vilket fall som helst helskumt ut. Inget för mig, men helt okej på andra.

  SvaraRadera
 5. Helskumt, fast inte nödvändigtvis dåligt helskumt alltså.

  SvaraRadera
 6. Jag måste skaffa det för att se hur jag gillar det. Men som Sarah skriver, hur mycket glittrar det egentligen? Glitter är ju svårt att fånga på bild så man får en korrekt uppfattning.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det var en riktigt häftig effekt! Lite som att svampa svart över naglarna men mycket mer jämnt och snyggt och liksom "rent" Gillar!

  SvaraRadera
 8. Jag gillade SKARPT. Men blir ju nyfiken på hur det ser ut live.

  SvaraRadera
 9. Är precis i färd med att skicka efter några LA Girls-glitter, blev helt såld på dem efter att ha sett dessa färgkombinationer: http://steffels.blogspot.com/2011/06/la-girl-glitter-addicts.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+steffels+%28steffels.%29

  SvaraRadera
 10. Féline: Ja, rött och svart känns klassiskt!

  Nailspotting: Ja, även om mitt första försök inte känns superlyckat så är det ett roligt lack att ha i samlingen.

  Tessa: Eller hur!

  Veronica: Jag tror ärligt talat inte att det skulle synas särskilt mycket mot en svart bakgrund.

  Sarah: Precis så är det, det är inte ett glittrigt glitter. Vilket kanske innebär att det inte är glitter överhuvudtaget? Svarta partiklar?

  Sminkan: Det glittrar inte alls mycket, är mer som svarta prickar.

  Cactus: Jag gillar tanken mer än slutresultatet.

  Julia: Ja, tyvärr tycker jag inte att det kom till sin rätt live. På lite håll ser naglarna fläckiga ut bara, man ser liksom inte det coola glittret.

  Lackynails: Jag ska definitivt köpa flera, det är många av glitterlacken som lockar. :-)

  SvaraRadera
 11. Äsch... Jag vill inte ha svarta prickar, jag vill ha glitter... Nå, bra att veta. Då behöver jag inte klicka hem det alltså.

  SvaraRadera
 12. Oj, det här var annorlunda. och snyggt och coolt...

  SvaraRadera
 13. Var har du köpt det? Jag vill också ha...

  SvaraRadera
 14. Du behöver inte svara på det sista, scrollade ner...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!