fredag 21 januari 2011

Stylish blogger award


Snälla A Nail Polish Junkie, Nails by Noir, Nails by Catharina och Nailspotting har gett mig en Stylish Blogger Award! Tusen tack underbara lacknördar för detta! Jag blir alltid så glad över awards!

Uppgiften är att berätta sju intressanta fakta om sig själv.

1. Lionel Richie har ringt hem till min mamma. Jag pluggade journalistprogrammet på Mitthögskolan (Mittuniversitetet numera) och var hemma i Stockholm för att göra min första praktikperiod på en mindre nyhetsbyrå inriktad på kultur och nöje. Jag fick i uppdrag att göra en telefonintervju med Lionel Richie. Intervjun skulle göras på kvällstid så jag bad skivbolagstjejen att ge honom numret till min mamma. Mamma tyckte det var hur stort som helst när han ringde. Haha!

2. Jag är gravt beroende av socker. Just nu kör jag och sambon på någon GI/Atkins-variant för att försöka bli av med de här satans sambokilona vi samlat på oss. Sambon tycker att det är en piece of cake (mmm, tårta) att inte äta socker. Det gör inte jag. Jag ÄLSKAR bakelser. Choklad. Alla sorters desserter. För att inte tala om vin.

3. Jag har inget som helst sinne för färg och form. Jag är totalt ointresserad av inredning och om jag någon gång trots det faller för någon inredningsdetalj så kan man sätta allt man äger och har på att det är fult som stryk.

4. Jag är inte någon att hålla i handen i paniksituationer. För inte så länge sen uppstod en sådan hemma hos min mamma som inkluderade eld. Jag blev ytterst besviken på min insats. Det enda jag gjorde var att skrika hysteriskt och fly fältet.

5. Jag älskar italiensk mat. Det är utan tvekan mitt favoritkök. Carpaccio på oxfilé, mmm. Risotto på vad som helst, mmm. Och så vin, mmm.

6. Jag har gett upp mina författardrömmar. När jag var yngre var det här en stor dröm. Men jag har inte den motivation som krävs. Jag har ingen lust att gå hem efter jobbet och sätta mig och traggla med en roman som troligtvis aldrig lär bli utgiven. Nej, då slappar jag hellre.

7. Jag älskar att planera saker. Sambon brukar skratta åt det här draget hos mig. När vi skulle åka till Thailand förra vintern så frågade jag honom typ två månader innan avresa vad han tänkte ha på sig på planet. Jag myser verkligen när jag får planera något.

Egentligen ska man tagga 15 bloggar, men det känns lite mycket. Jag taggar dessa:

TotalBeauty

Sminkan och Emma

Claws In Color

Makeupoholic


Nails by Bellan


Trevlig helg på er allihop!

9 kommentarer:

  1. Haha. Jag älskar också att planera. Vi ska tillbringa sommaren i Scotland och Norge och jag har redan börjat tänka på packningen, att jag måste köpa vandrarkängor och vilka nagellack jag ska ha med mig. :)

    SvaraRadera
  2. Underbar läsning. Du skriver så otroligt underhållande och jag har suttit här och fnissat flera gånger. Det där med sockret känner jag väl igen. Åh, vad jag önskar att jag kunde komma i form men så fort det vankas fredagsmys så åker påsen fram (som jag köpt ifall ifall jag blir akut godissugen). Jag blir ju alltid akut godissugen. Och vin som är så gott. :D Tack för taggningen! :)

    SvaraRadera
  3. Hahaha, samma här med sockerbehovet. Älskar svart te och då måste man ju ha socker i, eller hur!? Ja, planera måste man ju göra och för min del ta ut allt hemskt som kan hända i förväg. Mmmhhhh.

    Att du inte har något sinne för färg och form tror jag inte på. Du har ju en jättefin header OCH är suverän på förklara färger!

    SvaraRadera
  4. Tusen tack för awarden, superkul och superglad blev jag! Gud vad roligt att du planerar så! Kan känna igen det mkt i oss. Herregud, Erik stönar om jag planerar helgens meny, men vaddå, det är bra att ha koll på läget tycker jag... Inte lika extrem som du alltså, men betydligt mer planerad än min älskling.

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Brukar titta in här då och då, för att avundsjukt sitta och sucka över dina otroliga naglar och alla dina underbara lack.
    Jag måste säga att en av sakerna som höjer din blogg ett snäpp över alla andra lack-bloggar är din "Sambons kommentar".
    Ha ha ha, han är så klockren i sina kommentarer och att han över huvud taget har en åsikt är så kul. Min sambo hade nog inte sett någon skillnad på något lack, och inte heller haft något att säga om dem. Kan du inte få honom att prova på "egen hand"? Hade varit roligt att få en killes syn på de mer praktiska detaljerna som täckning m.m, inte bara färgen.
    Övertala honom!! Bara en gång i alla fall...

    SvaraRadera
  6. Kul läsning. Jag vill oxå planera, maken kan bli tokig på mig ibland:)

    SvaraRadera
  7. Nails by Catharina: Åh, det är ju det bästa som finns, att få planera inför en resa. :-)

    Pamsan: Visst är det jobbigt med sockersug! Folk säger ju att det ska gå över när man avstått i ett par veckor, men det gäller verkligen inte mig. :-)

    Nailspotting: Hihi, jag tror iofs att mitt usla sinne för färg och form skulle visa sig om jag var mer inne på nail art. :-)

    Emma P: Haha, kanske är det här planerandet lite av en tjejgrej? Verkar ju som de flesta killar tycker att man kan saker lite som de kommer, medan vi tjejer föredrar att vara lite förberedda. :-)

    Anonym: Vad kul att du uppskattar sambons bidrag! Han såg dock mycket skeptisk ut när jag frågade om han kunde tänka sig att måla naglarna själv, haha!

    Nail polish junkie: Haha, de tycker nog att vi är lite jobbiga medan vi njuter lite av planerandet. :-)

    SvaraRadera
  8. Kul att höra lite mer om dig, och tusen tack för awarden. Jag får skämmas och erkänna att jag fortfarande inte kommit till skott med mitt inlägg, men jag jobbar på det :-)

    SvaraRadera
  9. Kul läsning, jag älskar din blogg, du har i alla fall känsla för färg!

    Ville bara tipsa om att torrt vitt vin och rött vin faktiskt är low carb. Dricker man för mycket är det svårt att gå ner i vikt för det är en del kalorier i alkohol men men måtta kan du njuta med gott samvete. Carpaccio och rödvin går utmärkt, men skippa tiramisun ;-)

    SvaraRadera

Kommentera gärna!