onsdag 19 januari 2011

Color Club High Society

Color Club High Society släpptes med kollektionen Rebel Debutante våren 2010. Det är ett taupefärgat krämlack med ett par droppar lila i. Jag lockas ofta att köpa taupefärgade lack, men tröttnar oftast på dem när jag burit dem i några timmar.
Formulan var helt utan anmärkning. Jag lackade tre lager.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Äh, men gud vad trist. Jag har svårt att tänka mig att du kommer att visa något tristare lack under 2011."

English: I keep buying these taupe polishes, but everytime I wear them I'm bored within a few hours. High Society is a taupe creme with a few drops of purple mixed into it. The formula was good and I'm wearing three coats in the pictures.

10 kommentarer:

 1. Jag gillar det (ingen stor överraskning där) men jag tror nog att jag har flera som ser ungefär likadana ut. Det skulle ha blivit hur fint somhelst med ett diskret skimmer.

  SvaraRadera
 2. Åh jag säger som din sambo, han är en klok man. Jag gillar inte svamplack... Svamp kan vara rätt gott dock, hellre på tallriken än på naglarna.

  SvaraRadera
 3. En jättefin taupe men nog tröttnar man allt lite fort på dessa färger?

  SvaraRadera
 4. Mm, jag gillar sådana här lack och hade trott att CC Soft as Cashmere skulle vara så här ljust men det är ju betydligt mörkare. VIsst, det är inte så spännande men det funkar vissa dagar :)

  SvaraRadera
 5. Skönt att vila ögonen ibland, men jag förstår hur du menar. Jag tröttnar också fort på den här typen av färger.

  SvaraRadera
 6. Jag har nån sorts ensidig kärleksaffär med såna färger...ögonen dras ständigt till dem men jag börjar inse att mina fingrar ser ut som **** -nåt mellanting mellan zombie och rått kött med sånt lack. (Buäh.)
  Men tack för titten! :D

  SvaraRadera
 7. Jag gillar det:)Ett typiskt lack som jag skulle kunna tänka mig när jag behöver ett diskretare lack efter en vinter med massa glitter och skimmer på naglarna:) Men som du oxå säger så är det en färg man inte bär i många dagar direkt. men å andra sidan så finns det säkert finare och roligare taupelack:)

  SvaraRadera
 8. Ja, lite tråkigt var det. Jag har ett par liknande lack i min Helmer,men väljer alltid bort dem när det är dags att lacka om... Vet inte varför jag köpt dem.

  SvaraRadera
 9. Jättefint! :-)Tycker om att låta naglarna "vila" med lugna färger några dagar då jag haft någon mer utmärkande före. Jag vill ha både mesiga och häftiga lack! :-D

  SvaraRadera

Kommentera gärna!