söndag 23 januari 2011

LA Girl Hustle

Jag var tvungen att skaffa Hustle från LA Girls Disco Brites-kollektion efter att ha sett fantastiska swatcher hos Alizarine Claws. Hustle är ett blålila krämlack som nästan är neon, men inte riktigt. Det torkar till en glansig yta och är fantastiskt fint!

Formulan var mycket bra och lätt att kontrollera på nageln. Jag behövde dock tre lager för att få den täckning jag vill ha. Det såg rätt bra ut efter två lager också, men det var fortfarande lite småflammigt här och var då, men ett tredje lager gjorde susen.

Jag älskar verkligen den här färgen, den gör mig glad! Måste ta och spana in Disco Brites-lacken igen, tror det finns fler finingar som är värda att beställas där.

Jag beställer alltid mina LA Girl-lack från Cherryculture.com.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentarer: "Vilken svårdefinierad färg! Men jag gillar det!"

English: LA Girl Hustle from the Disco Brites collection is an amazing, bright blurple creme. So pretty and happy looking! The formula was really good, though I did need three coats to make it completely opaque.

11 kommentarer:

 1. Det HÄR gillar jag!! Åh så fint!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! hihi nu blir jag sugen på ännu ett lack :)

  SvaraRadera
 3. Åhh, jag känner för att skrika ut ett tack =) för att du öppnade mina ögon för att köpa nagellack från utlandet. Hur tokigt det än låter har jag aldrig vågat göra det förr men dina tips och råd om beställningar på transdesign inspirerade mig och jag mottog precis mitt första leverans därifrån. 9 lack enbart till lilla mig ;) Ja, det var länge sedan jag var så här glad. Haha. Min sambo tycker jag är knäpp när jag dansar omkring här hemma med ett stort leende på läpparna, men oj vad roligt detta var =) Tack så hemsk mycket!!

  SvaraRadera
 4. Mama Mia, den här MÅSTE jag ha ;D!

  SvaraRadera
 5. Kerstin: Visst är det!

  Mia: Haha, visst är det en härlig färg!

  Carina: Tack!

  Rebecca: Åh, vad kul att du lade en beställning och att du blev nöjd! :-)

  Nails by noir: Tack!

  Aila: Det tycker jag absolut att du måste! :-)

  SvaraRadera
 6. Snygg, snygg, snygg! Jag älskar L.A.Girls och deras Brite-lack. Just denna har jag inte men den ska in på listan!

  SvaraRadera
 7. Wow, vilken toksnygg färg! Jag blir faktiskt sugen på att köpa det, och då var det ändå typ 10 år sen jag köpte nagellack senast.

  Gillar den där blanka ytan också, hellre så än med massa glitter och skimmer. Liknar jelly-lacken (heter de väl?) lite på ytan, de är också toksnygga.

  SvaraRadera
 8. Är det ett sånt som lyser under UV-ljus?

  SvaraRadera
 9. Det kom idag - det ser mycket mer lila ut här, nästan så jag blev förvirrad och undrade om jag mindes fel. Hm. Men jag gillar!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!