lördag 29 januari 2011

Depend våren 2011

Varning för ett långt inlägg!

Igår hämtade jag ut ett roligt paket som innehöll pressprover på Depends vårkollektion 2011. Överlag måste jag säga att det här är en riktigt härlig kollektion med massor av vackra och glada vårfärger. Merparten av lacken innehåller silverskimmer, men det finns också ett par metallic-lack och ett par krämisar.

223 ser ut att vara ett silverlack i krom- eller metallicfinish. Sådana brukar vara svårapplicerade, återstår att se hur just denna är. 220 är en söt mellanrosa med silverskimmer och 222 en fin ljuslila med silverskimmer.

221 är en superfin lite dämpad blå med några stänk grönt i och silverskimmer. 218 är rosalila med silverglitter - snygg! 227 är en jättefin turkos med silverskimmer, den var jag tvungen att testa på en gång - swatch finns längre ner!

135 är en relansering och en svårbeskrivbar färg. En dämpad orangeröd? Är lite osäker på om formulan är kräm eller jelly, det ser lite skirt ut så det kan vara en jelly. 230 är ett mellanbrunt krämlack. 228 är himmelsblått med silverskimmer.

229 är ljust rödbrun med silverskimmer. 225 är ett ljusgrönt metalliclack. Tror inte någon av dessa två kommer att bli favoriter.

Paketet innehöll också två Cracked Effects - det klarblå och det röda.

De vanliga lacken kostar 25 kr/5 ml. Cracked Effects kostar 39 kr/5 ml.

Mina favoriter än så länge är 221, 218, 227, 228 och 135.


Jag var ju tvungen att testa 227 direkt. Visst är det snyggt? Det här kommer nog att bli en vår - och sommarfavorit. Jag får aldrig nog av turkost! Formulan var okej och det täcker med två lager.

Sen var jag tvungen att testa med det blå krackellacket, 5002, över. Jag gillade den här kombon! Inte särskilt äventyrlig kanske, men fin! Krackellacket torkade dock extremt snabbt så här gäller det att jobba fort och ta ordentligt med lack på penseln för att det ska bli bra.

Vad tycker ni om Depends vårkollektion? Några lack ni är sugna på?

21 kommentarer:

 1. Synes alle sammen er specielle, elsker det hvide shimmer der er i :)

  SvaraRadera
 2. Riktigt många fina lack! Det turkosa måste jag definitivt ha! (Plus nåra till). Tyvärr har jag satt mig själv under köpstopp tillsvidare, vilket inte känns kul när man läser om alla märkens nya, fina vårkollektioner :)

  SvaraRadera
 3. Ja, det röda crackle-lacket! Köper aldrig Depend men detta kan jag nog inte vara utan. Är dock nyfiken på om de är som Isadora-cracklelackerna, dvs torkar ihop och klumpar sig efter första användningen?

  SvaraRadera
 4. Krackeleringslacken var roliga första gången. Nu är jag trött på dem. Annars är jag svag för grönt, så kanske att det gröna och det himmelsblå får följa med mig hem. Men jag blev inte ha-galen över något av dem.

  SvaraRadera
 5. åh, vill ha nästan alla ju! :) det turkosa ser verkligen superfint ut!

  SvaraRadera
 6. Å vilka gobitar du har där:)Finns endel jag kommer köpa:)bla 221, 218, 228 är jag sugen på.

  Köpte mitt första crackle lack idag, IsaDoras Latte Queen, ska bli kul att testa:)

  SvaraRadera
 7. Det lacket jag var mest sugen på innan jag såg din swatch var 227, och nu är jag säker på att jag måste ha det. Så snyggt! Kan nog hända att det blir några fler.

  SvaraRadera
 8. Rättelse

  Så var man där på Ica, och ta mig tusan om inte vårens Dependlack stod där och glittrade så vackert. 2 för 40:- Jamen då så! Det blev 225 och 227. Den här gången.

  Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig?

  SvaraRadera
 9. Vad lustigt! Jag fick nr 223 och nr 225 i present idag :o)) De är jätte fina!

  SvaraRadera
 10. Ojoj vilka fina! Jag ska så ner på stan imorgon och kika efter de där! Vill absolut ha 227 och 228 ... och kanske 221 och 218... :)

  SvaraRadera
 11. Tyckte inte att några av färgerna var så intressanta förutom #135 och #223 som jag köpte.

  SvaraRadera
 12. 227 ser riktigt läckert ut! Ska definitivt spana in den nästa gång jag är på Kicks.
  Var riktigt snyggt med det blåa krackellacket ovanpå också!

  SvaraRadera
 13. Det röda crackle-lacket gillar jag men jag kan inte säga att jag utifrån flaskorna känner något sug efter de andra lacken. Sen vet jag ju hur jag är. Jag kommer köpa ett par tre alla fall...

  SvaraRadera
 14. Jag har köpt två från kollektionen redan, 220 och 221 men nu när jag ser din swatch på 227 inser jag att jag nog måste ha den med ;-)

  SvaraRadera
 15. Jag har just nu neon rosa naglar ( CG pink voltage) och över det har jag Depends röda crackle lack, super snyggt å häftigt!!!! Kan varmt rekommendera det! :)

  SvaraRadera
 16. Jag har just testat det gröna, #225. Det är mycket snyggare på naglarna än det ser ut i flaskan, jag är jättenöjd med resultatet =)

  SvaraRadera
 17. Solensdanserinde: Ja, visst är skimret fint!

  Carin: Ja, det turkosa var det jag föll allra mest för. Säkert nyttigt med köpstopp, det borde jag också ha - men det går verkligen inte nu när alla vårkollektioner släpps! :-)

  Cammi: Jag har för mig att jag läst på någon blogg att även crackle-lacken från Depend har en tendens att torka ut väldigt snabbt, men jag kan inte uttala mig om den saken själv ännu.

  Mrs Data: Så där gör jag allt som oftast. Tänker att "jag ska nog inte ha något från den här kollektionen", men sen slutar det med att jag köper flera ändå. :-)

  Maria: Ja, visst är det en fin kollektion! Många fina färger!

  Nail polish junkie: Låter som fina val!

  Roxcat: Visst är 227 snygg! Har säkert liknande i samlingen sedan tidigare, men föll handlöst för det ändå. :-)

  Henrietta: Jag har läst på flera ställen att 225 är väldigt fin på så nu ser jag fram emot att testa den!

  Annie: Alla fyra är fina!

  Emma: Kul att du gillade ett par av dem i alla fall!

  Lina: Ja, jag gillade också kombon turkost med blått krackellack!

  Sminkan: Ja, det brukar ju bli så till slut. :-)

  Makeupoholic: 227 är absolut värd att äga!

  Desiré: Det låter supersnyggt! Rosa och rött är en hit ihop!

  Erika: Vad kul, ska bli roligt att testa det då!

  SvaraRadera
 18. Jag tycker 218 ser väldigt fint ut, har snöat in mig på rosa. Men jag gillar inte riktigt Depends lack, men jag kanske ska ge det här lacket en chans, det är ju ändå billigt :D

  Förresten, urbra blogg!!! :D

  SvaraRadera
 19. Måste man välja...? Alla är helt underbara! HAr ännu inte testat Depend, men sneglat länge

  SvaraRadera
 20. hvor har du købt dem henne? (:
  Where have you bought those??

  (Danmark)

  Beno

  SvaraRadera
 21. Erica: Ja, visst har man råd att chansa när de är så billiga! Det rosa ser sött ut. :-)

  Laila: Depends formula är oftast bra, men hållbarheten kan variera. Tycker absolut att du ska testa dem i alla fall. :-)

  Beno: Jag fick dem i ett pressutskick!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!