måndag 20 december 2010

OPI Suzi Loves Cowboys

Jag äger inte särskilt många bruna lack och jag har väl heller aldrig fallit pladask för något lack i den färgskalan. Men jag var ändå ganska spänd på vad jag skulle tycka om Suzi Loves Cowboys på naglarna - och faktum är att jag gillar det! Jag älskar det inte, men jo, jag gillar det.

Är jag ensam om att tycka att mörkbrunt inte känns som en vårfärg? För mig känns Suzi Loves Cowboys som ett klockrent höst- och vinterlack.

Formulan var ganska tunn, men det räckte ändå med två lager för att få ett jämnt och fint resultat.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar:
"I bästa fall ser det ut som choklad, i värsta fall som... någonting annat."

Hur känner ni inför bruna lack? Fult eller snyggt?


English: I own very few true browns, it's just never been a favorite color when it comes to nail polish. Despite that I was really curious about how I would feel about Suzi Loves Cowboys on the nails. And it turns out I like it. I don't love it, but I like it. The formula was a little thin, but it still covered with two coats.

How do you feel about browns?

23 kommentarer:

 1. Jag gillar mörka rödbruna lack, men den här brunbruna var riktigt snygg!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är fint med bruna lack om nyansen är rätt så att säga. Det här såg riktigt snyggt ut. Jag äger nog inga bruna krämlack, isf är de taupefärgade.
  Håller med dig ang att det inte känns som en vårfärg alls. Skumt.
  Sambons kommentar var helt klockren! *fniss*

  SvaraRadera
 3. Är inte alltför förtjust i bruna lack måste jag erkänna. har några hemma och de blir inte använda så mycket. Det här lacket ser ändå snyggt ut tycker jag fast det är brunt!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker om bruna lack men de känns ju helt klart mer höstiga än våriga... Men kanske att det är vårigt om man tänker på att jorden är brun innan allt vuxit upp som det ska på våren. Eller kanske inte...

  SvaraRadera
 5. Jag gillar bruna lack, och jag kommer nog att köpa det där eftersom jag saknar ett rent brunt lack. Det är snyggt som bas för en dekor som går i guld.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar inte brunt som lackfärg överhuvudtaget men det är ju absolut inte en vårfärg om du frågar mig

  SvaraRadera
 7. Jag är inte heller helsåld på brunt, men detta ser riktigt elegant ut!

  SvaraRadera
 8. Snygg brun, men verkligen märkligt gästspel i en vårkollektion. Det kanske ska matcka färgen på en lerig gräsmatta innan vårgrönskan kommer... :-)

  SvaraRadera
 9. Jag och brunt passar inte ihop varken i smink eller som lack så jag vet inte.. Det enda jag riktigt fastnat för är E.L.F's Smoky Brown. Tror det är för att den inte är så mörk :o

  SvaraRadera
 10. Jag kör mycket med brunt på hösten och vintern, gärna riktigt chokladbruna lack. Gillar mörka lack under vinterhalvåret och kan pga av jobbet inte ha så uppseendeväckande färger. Brunt är perfekt, det känns lite mjukare än svart även om jag kör hårt med det också! :)

  SvaraRadera
 11. Mmmm choklad! Jag gillar det, men den är inte så unik.

  SvaraRadera
 12. Alltså, det är ju svårt med brunt. Jag gillar bruna lack om de är i rätt nyans och jag är på rätt humör. Det är dock en färg jag sällan bär. Det blir annat som plockas före det bruna liksom. Och i en vårkollekion känns det absolut helt fel.

  SvaraRadera
 13. Håller med, känns helt fel i en vårkollektion. Mer logiskt som Little Brown Dress i Essie's höstkollektion.

  SvaraRadera
 14. Grymt snyggt med brunt enligt mitt tycke. Höstigt/vintrigt som de flesta andra mörka färger. Får nog införskaffa mig det här :)

  SvaraRadera
 15. Det var en vacker brun färg, även om det är mer höst än vår:)

  SvaraRadera
 16. en skönhet klär i allt.

  SvaraRadera
 17. Åh din sambo är rolig! Fast jag tycker det ser mer ut som choklad. halvsnyggt skulle jag säga...

  SvaraRadera
 18. Ja bruna lack är svåra tycker jag. Måste verkligen vara rätt nyans för att jag ska falla och helst med skimmer eller glitter. Håller med om att det där känns som ett höstlack.

  SvaraRadera
 19. vissa bruna lack är ok, men denna nja...!
  öppnade min mama tidning och såg bild på dig, va roligt ;o)

  SvaraRadera
 20. Precis som (nästan) alla andra har jag varit emot bruna lack. Tills Nubars choklad-kollektion som alla började swatcha. Alla inleder med "...jag har aldrig riktigt gillat bruna lack, men..." Och ja...

  Det är väl som med mode. Först: NEJ! Sen vänjer man sig och till slut är det skitsnyggt. Fotnot: Jag älskar bruna lack ^^

  SvaraRadera
 21. Brunt är-pardon the riktigt lame pun-skiten!

  Vet inte varför jag tycker så för jag äger inget brunt klädesplagg, som klädfärg gör det inget för mig utan jag känner mig riktigt despotråkig och brunt runt ögonen får mig att se rödgråten ut. Men bruna lack...mmm...får verkligen chokladvibbar av dina bilder!

  SvaraRadera
 22. omg i love this! can't wait for this collection :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!