torsdag 30 december 2010

Rescue Beauty Lounge Catherine H

Här kommer några helt urusla bilder på Catherine H från Rescue Beauty Lounges höstkollektion The Real Housewives of The Tudor Dynasty. Wow, vilket långt kollektionsnamn!

Bilderna är urusla på så sätt att lacket är åtminstone två nyanser mörkare i verkligheten. Det ser fullkomligt urvattnat ut på bilderna.

Det är ett vackert, dovt åskblått (är det en färg?) lack med skimmer i blått och rosa. Tyvärr så upplever jag att skimret för det mesta är osynligt på nageln. Det skymtar till då och då, men för det mesta ser det ut som ett vanligt krämlack. Lite trist eftersom det var just kombon blått med rosa skimmer som fick mig att köpa det här.

På plussidan måste nämnas att formulan på det här lacket är löjligt bra. Det glider på som en dröm och det täcker med två lager.

Jag köpte det här (och några andra RBL-lack) genom Nailmail.se förra månaden, men de går också att beställa från Rescuebeauty.com.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Nä, det där var rätt trist."

English: These pictures makes the polish look all washed out. In reality this is at least two shades darker. It's a really pretty, muted greyish blue with pink and blue shimmer. The shimmer is unfortunately more or less invisible on the nails. I can see it vaguely from time to time, but most of the time Catherine H looks like a plain creme.

However, the formula was awesome! Super smooth and creamy. The opacity is also good, I'm wearing two coats in the pictures.

12 kommentarer:

 1. it's so beautiful. i've been lemming this color for a while

  SvaraRadera
 2. Wow, så fina naglar!
  Jag önskar dig ett GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera
 3. Det finns tre stycken kvar i Nailmails överskottsshop också! :D

  SvaraRadera
 4. I still don´t know if I buy it in the future or not...

  SvaraRadera
 5. You nailed it!: It's a nice color, but I can't say I'm all that excited about it.

  Junitjej: Tack och gott nytt på dig med!

  Karin: Bra där, då går det att få tag i för dem som är sugna. :-)

  Sonidlo: I'd probably skip it. It's pretty, but not that special.

  SvaraRadera
 6. Velade fram och tillbaka om jag skulle köpa detta eller inte. Men kom fram till att skimret inte verkade så tydligt så jag hoppade över det. Valde Anne istället. Hoppade även över det andra Catherine-lacket. Hoppas jag inte ångrar mig. Lacket ser ok ut men inget jag tror att jag kommer att köpa.
  Passar på att önska dig ett Gott Nytt År också. :D

  SvaraRadera
 7. You´re right. I won´t buy it. Thank you very much for writing about it ;)

  SvaraRadera
 8. Alltid trist när skimret inte syns tillräckligt! Har ännu inga RBL, tar alltid emot att köpa, vet inte varför trots att jag har några på önskelistan.

  SvaraRadera
 9. Vad lustigt/ roligt det är med alla olika smaker! Jag blev jättekär i detta lack. Fast jag är insnöad på blått och grått sen en tid tillbaka, så det är nog därför (:

  Ang min tumbagel, eller ja, mina naglar... Tack! Tumnaglarna är jag faktiskt nöjd med. De andra har skador sen jag bet på (eh, bet bort?) naglarna då jag var liten. Nästan alla naglarna är skeva nu, särskilt pekfingernaglarna. Det är ju trist, men vad sjutton :D Det stör mig inte.

  SvaraRadera
 10. Pamsan: Jag köpte också Anne, hoppas jag ska gilla det bättre! Och gott nytt år på dig också! :-)

  Sonidlo: Glad I could be of help0! :-)

  Sminkan: Ja, jag förstår er båda två, :-)

  Nailspotting: Ja, med tanke på att de är rätt dyra vill man ju få valuta för pengarna. Jag har dock många RBL som jag älskar, Recycle och No More War t.ex för att nämna ett par.

  Lillasyster: Det är ju det som är roligt, att man kan tycka så olika. Det är ju det som gör det så intressant att läsa nagelbloggar, tycker jag! Och jag tycker som sagt att alla dina naglar ser fina ut! :-)

  SvaraRadera
 11. Inte jättesugen på den men jag tycker ändå att det ser fint ut på dina bilder:) Gott nytt år!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!