tisdag 14 december 2010

China Glaze Jitterbug

Tro det eller ej, men snart sköljer alla vårkollektioner över oss. Jag tänkte därför försöka beta av de höst- och vinterlack som jag inte hunnit testa ännu.

Här är China Glaze Jitterbug från Vintage Vixen-kollektionen.

Blyertsgrått med massor av silverskimmer. Otroligt snyggt, tycker jag. Formulan var utan anmärkning och jag har två lager lack på bilderna.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Det där får en ju att må bra."

English: It's really snowy and cold outside so it feels like spring won't be here in a really long time. But as a matter of fact the spring collections will be pouring over us in no time. So I'm going to try to show the rest of the fall- and winter polishes I have left. Jitterbug is a gunmetal grey with lots of silver shimmer. Gorgeous! The formula was really good and it covered in two coats.

21 kommentarer:

 1. Jag gillar det. Ett av de bäst (ihop med typ alla andra ;) ) i Vintage vixen

  SvaraRadera
 2. Är detta mörkare än Lucerne-tainly look marvelous från OPI eller påminner de om varandra? Jag vill ha båda men det kanske räcker med det ena ändå.

  SvaraRadera
 3. Jag måste säga att jag blir mer och mer sugen på Jitterbug ju fler swatches jag ser, väldigt snyggt! Sen måste jag bara tillägga att jag håller på å läser alla dina gamla inlägg och jag skrattar ihjäl mig åt din sambos kommentarer ibland! Och jag är nu sjukt sugen på att göra Banoffie pie :)

  SvaraRadera
 4. Hej.
  När kommer denna kollektion finnas i butik? Ingen på KICKs tycks veta. Vet du det??? Jag väntar och väntar...

  SvaraRadera
 5. Och den är ännu snyggare med matt lack ovanpå...;)

  SvaraRadera
 6. Hej Anne. Jag har nyligen hittat din blogg. Skulle du inte kunna ge lite tips på hur man målar så snyggt som du gör? Jag har en "förkärlek" till att måla på nagelbanden tyvärr...

  SvaraRadera
 7. Ett tips till anonym är att köpa lacken på Tradera, det gör jag och det funkar superbra!

  SvaraRadera
 8. Hej där. Jo, jag tänkte bara fråga om du skulle kunna ge lite tips på hur du sköter dina nagelband och hur du får dina naglar så otroligt fina och jämna när du filar dem? Skulle uppskattas!! (:

  SvaraRadera
 9. Hanna Brännlund15 december 2010 20:13

  Älskar färgen, verkligen superfint!

  SvaraRadera
 10. Oj, otroligt snyggt!! Du har verkligen lyckats bra med lackningen och bilderna också, jag blev alldeles glad av det här inlägget. Måste gräva fram något blyertsgrått ur Helmer omgående... :-)

  SvaraRadera
 11. En riktigt fin järngrå färg!

  SvaraRadera
 12. Kerstin: Tack! :-)

  Carina: Tack!

  Kajalpennan: Haha, ja, det är nog omöjligt att välja en favorit ur Vintage Vixen. Så många fina!

  Åsa: Tack!

  Anna: Jag tror att de väldigt, väldigt lika, men jag har inte gjort någon jämförelse. Jag tror iaf inte att man behöver båda. :-)

  Nailsbybellan: Ooooh, banoffiepaj! Gah, måste göra en snart. Testa receptet - det är såå gott! Och sambon myser som vanligt när han läser att någon gillar hans bidrag till bloggen. :-)

  Monica: Tack!

  Nail polish junkie: Ja, det är helt klart värt att äga!

  Anonym: Den bör redan ha släppts i butik, det är ju höstkollektionen och jag har sett vinterkollektionen i butik för flera veckor sen. Kanske har ditt Kicks inte tagit in Vintage Vixen?

  Aila: Jag föll ju aldrig för den matta trenden så jag tvivlar på att jag skulle hålla med. :-)

  Louise: Jag tror att övning ger färdighet. Att fota hjälper också, då blir man automatiskt lite mer noggrann. Jag blev helt chockad första gången jag en manikyr i närbild - hade inte insett att det såg så ojämnt ut innan. Annars brukar jag placera penseln några mm från nagelbandet och sen "backa" ner till punkten där jag vill börja. Man kan ju också städa upp det som kommit utanför efteråt med en smal pensel och lite remover - men det brukar inte jag göra. :-)

  Anna: Bra tips! :-)

  Olivia: Jag tycker ju inte att jag är den bästa på nagelvård, slarvar en hel del. :-)

  Hanna: Tack!

  Nailsbynoir: Tack!

  Tack: Tack!

  SvaraRadera
 13. MEN JESUS VAD SNYGGT! Vilket helt sjukt lack, så snyggt!

  SvaraRadera
 14. Haha, nu blev jag så till mig att jag glömde svara på din klorinkommentar ^^ Iaf, ja, det behövdes inte ens en droppe på en nagel så jag tycker det är "lugnt". Men sen vet vi ju inte om jag vaknar upp död i morgon heller ;)

  SvaraRadera
 15. Ser mkt snyggt ut! Alltså hjälp, vårlack och vårsmink. Känns som om jag knappt hunnit känna in hösten ju...

  SvaraRadera
 16. Det är snyggt, det är det. Fasen, tiden går så fort. Vill inte se en massa vårpasteller än...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!