onsdag 8 december 2010

OPI Texas collection

I eftermiddags var jag på lanseringen av OPI Texas collection. Det var en trevlig tillställning, men jag hade i vanlig ordning glömt kameran hemma så några bilder har jag tyvärr inte att bjuda på.

Vi fick lacken i en brun papperspåse, ganska kul!

När jag kom hem tog jag några flaskbilder. Jag fann att bästa ljuset fanns i badrummet, men tyvärr blev ändå några av bilderna gravt missvisande.


Austin-tatious Turquoise. Först tyckte jag det var väldigt likt Yodel Me On My Cell, men YMOMC är mycket mörkare. Austin-tatious Turquoise är dessutom mer grön i tonen och ser nästan lite dammig ut i flaskan. En väldigt fin färg.

Big hair... big nails. Det här är inte alls orange. Det är korallfärgat. En väldigt fin vår- och sommarfärg.

Don't Mess With OPI. Ljusare och gulare än Jade Is The New Black. Ska bli spännande att se hur det blir på naglarna, det kan bli en riktig hit, misstänker jag!

It's Totally FortWorth It. Ljust grått med skimmer i rosa. Det här är nog den mest spännande färgen i kollektionen.

Guy Meets Gal-Veston. Inte heller det här lacket är orange. Det är korallfärgat och mycket likt Big Hair...Big Nails, bara någon nyans mörkare.

Houston We Have A Purple. Haha, jag älskar det här namnet. Lacket är mörkare i verkligheten och det rör sig om en rödtonad lila. Den påminner lite om Miami Beet från South Beach-kollektionen från 2009, men Miami Beet är ett par nyanser ljusare.

San Tan-Tonio. Ett beiget krämlack.

Suzi Loves Cowboys. Ett brunt krämlack. Jag har inte särskilt många bruna lack eftersom det inte är någon favoritfärg, just därför ska det bli skoj att testa detta.

Too Hot Pink To Hold'Em. Ännu en fruktansvärt missvisande bild. Det här lacket är ganska mörkt rosa.

Y'all Come Back Ya Hear! Ett riktigt trevligt orange krämlack. Fräscht, liksom.

Do You Think I'm Tex-y? Hihi, jag kan inte hjälpa det , men jag tycker det här namnet var riktigt roligt! Ett bärigt krämlack, mycket mörkare än på bilden.

I Want To Be A Lone-Star. Isigt ljusblått med subtilt silverskimmer.

Mitt första intryck av kollektionen är att den inte är särskilt spännande. Här finns liksom inga överraskningar. Det är ganska "safe" färger rakt igenom. Det är inget fel på lacken i sig, alla är trevliga och fina, men det saknas något som väcker det där starka "måste ha"-begäret. Åtminstone för oss lack-fantaster, tror jag.

Swatches kommer lite allt eftersom! Och ledsen, men jag missade faktiskt helt när dessa lack släpps i butik. Uppdaterar med den infon när jag fått den.

Vad tycker ni? Om ni nu kunnat bilda er en uppfattning, jag har ju inte gett er det bästa underlaget med dessa crappy flaskbilder.

22 kommentarer:

 1. Lite safe känns det ju som att det är, men jag tycker alltid det är roligt med nya kollektioner :D

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att flera av lacken känns halvintressanta, men tvivlar på att jag kommer köpa några. fast iofs, jag hoppade inte högt över burlesque först heller och nu har jag köpt sex stycken:)

  SvaraRadera
 3. You already got these?? So awesome! Can't wait for swatches!

  SvaraRadera
 4. Nailsbybellan: Ja, visst är det så, alltid spännande med nya kollektioner. Men just den här känns kanske inte som OPI:s mest intressanta, även fast många av lacken är riktigt fina i sig. :-)

  Emma P: Haha, då lär det säkert sluta med att du köper några stycken ändå. :-)

  Lois: Yes, OPI Sweden had a launch party this afternoon. :-)

  SvaraRadera
 5. Ooh vad roligt! Även fast färgerna ser lite lagom spännande ut så tycker jag att det ska bli så roligt att se swatcher på lacken :D

  SvaraRadera
 6. Jag gillar visserligen några av färgerna men det känns inte Texas. Texas är för mycket av allt, bling-bling och lite 80-tal på det. Iallafall min tolkning av Texas.

  SvaraRadera
 7. Annie: Ja, alla kollektioner kan ju inte vara så spännande att man svimmar, liksom. :-)

  Schmut: Ja, det var vad jag föreställde mig också. Men tydligen har inspirationen varit somrarna i Texas och med mer fokus på naturen än det glamorösa. :-)

  SvaraRadera
 8. Jag säger som Emma; halvintressanta. Men man vet ju aldrig...

  SvaraRadera
 9. Det turkosa är det enda jag är sugen på, dom andra var tyvärr lite småtråkiga :o inga WOW-lack direkt.. men man vet ju aldrig, som kerstin säger.

  SvaraRadera
 10. Mja, jag vet inte jag. Inte så exalterad direkt

  SvaraRadera
 11. Inte jätte(t)exalterad ;) men håller med om att jag ser fram emot att se Don't Mess With OPI. Och klaga inte på dina bilder, det är de bästa jag sett hittills!

  SvaraRadera
 12. Ursäkta att jag svara så sent,något har hänt i bloggen min:( Det är ett riktigt budgetmärke ;) Kubiss Nailpolish No 48. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 13. Ska bli spännande att se dem sedan :)

  Jag skulle vilja ha alla de rosa, korall, röda och de lila lacken :) Fast plånboken godkänner nog bara ett av lacken.

  SvaraRadera
 14. Så kult å se flaskebilder! Takk for titten. :)
  Det var ikke så mye spennende her, men det blir gøy å se swatches etterhvert.

  SvaraRadera
 15. Ser riktigt spännande ut =)

  SvaraRadera
 16. Ja, safe men snygga, jag gillar Do You Think I'm Tex-y?

  SvaraRadera
 17. De gröna, så klart, och kanske den grå med rosa skimmer. Lät intressant. Vi får se. Man faller ju så lätt för snygga swatcher.

  SvaraRadera
 18. Åh, kul med lite vårnyheter. Jag gillar nog de två ljusgrå och ljusblå lacken bäst. Men Austin-tatious Turquoise ser intressant ut också.

  SvaraRadera
 19. Kerstin: Nej, vi får väl se hur de ter sig på naglarna. :-)

  Honi: Ja, det ser riktigt fint ut!

  Sanna: Nej, jag förstår dig. :-)

  Nailspotting: Jag har precis lackat med Don't Mess With OPI och jag gillar't!

  Carina: Jag är faktiskt sugen på de mer glada färgerna, börjar längta efter klara färger.

  Solveig: Så känner jag också, det är liksom alltid spännande att se swatches, även fast man inte är jättesugen på kollektionen.

  Sminkhörnan: Kul att du tycker det!

  Monica: Jag är inte så förtjust i färgen på Tex-y, men jag älskar namnet! :-)

  Sminkan: Det känner jag igen! :-)

  Nailsbynoir: Ja, alla de tre lacken är fina.

  SvaraRadera
 20. Nja... känner mig inte jätteupphetsad över lacken. I och för sig såg det orange och de två korallfärgade snygga ut, och jag faller av ngn anledning även lite för det beige. Ser fram emot swatches!

  SvaraRadera
 21. Jag vill gärna veta vilka som är jelly- och krämlack ur denna kollektionen :)

  SvaraRadera
 22. Min plånbok tackar OPI så väldigt mycket för att de släppt den tråktrista kollektion som inte väcker minsta lilla ha-begär

  SvaraRadera

Kommentera gärna!