måndag 29 november 2010

Trind Carin Color 108

Nu är det dags att testa det sista av de tre Trind-lack jag fick hemskickade av Claudia Cosmetics i augusti. Det här är det godisrosa lacket som fått det spexiga namnet "108". På bilderna ser det ut att dra mot lila, men det gör det inte i verkligheten.

Jag ber om ursäkt för mina blå nagelband. Jag testade ett annat lack (som jag kommer visa imorgon) innan och det missfärgade mina nagelband å det grövsta. Jaja, på håll syns det typ inte alls så det får väl vara så.

Formulan var bra och lätt att måla med. Det är dock något skirt, jag har tre lager på bilderna.

Det här en sorts rosa jag aldrig skulle ha köpt själv, men väl på nageln tycker jag att det är rätt fint ändå och ytan är glansig och känns nästan som glas.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det är jättefint, men inte så vintrigt."

English: Trind Caring Color 108 is that sort of pink that I almost never wear. I put this on thinking I would probably not like it, but I actually do. The surface is almost glass like. It took three coats to make it opaque.

9 kommentarer:

 1. Det var en elegant rosa färg. :D

  SvaraRadera
 2. Jag tycker den var snygg! Som en satinjacka på 60-talet,typ. Pink Ladies. Barbie i blanka skipants 1983. Massa bilder poppar up här i mitt huvud med liknande referenser!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår inte hur ofta du kan byta nagellack! Hur hinner du? Och blir inte naglarna uttorkade? Jag byter en gång i veckan numera efter att ha fått rejält problem med sköra naglar! Visst är det roligt att testa nya färger... men det är himla trist med lövtunna naglar! Hur gör du??? Och ja, jag använder olja + handkräm osv.

  Tack för en trevlig blogg! Jag kollar alltid in dina tips. Du är för duktig att beskriva fäger på ett livfullt sätt tycker jag. Det stämmer på pricken! Du gör det på ett roligt sätt också.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Living in a bubble: Elegant? Ja, kanske det. :-)

  Sminkan: Klockrena referenser! Det här ÄR verkligen Pink Ladies! :-D

  SvaraRadera
 5. Maria: Jag har verkligen låångt ifrån problemfria naglar. Kolla in inlägget som heter Den nakna sanningen som jag publicerade tidigare i november så kan du se hur fasansfulla de ser ut just nu. :-)

  Annars byter jag oftast lack framför teven och det blir väl kanske fem dagar/vecka eller något i snitt.

  SvaraRadera
 6. Tack för att du kommenterade mitt inlägg! Ok, nu har jag sett den nakna sanningen som du berättade om. Stackare... jag vet hur det känns. Det är svårt att ha ljusa lack då.

  Använder du något snabbtorkande överlack? Eller vad har du för favoritprodukter som du har testat. Det skulle vara skoj om du ville ha ett inlägg om nagellackborttagning, nagelbandsoljor etc som du gillar.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. SV: Jag håller med. Hade det inte varit för att glitterlack driver mig till vansinne vid borttagning så hade jag burit det VARJE dag. Kan man önska sig mer tålamod i julklapp? =)

  SvaraRadera
 8. så långa...så snygga... :)

  SvaraRadera
 9. Väldigt snyggt, jag gillar ytan på det...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!