tisdag 9 november 2010

China Glaze Swing Baby

När jag fick hem Swing Baby från Vintage Vixen-kollektionen så tyckte jag inte att det såg särskilt speciellt ut i flaskan. Väl på nageln är det kanske inte det unikaste lacket i historien, men väldigt snyggt.

Färgen är som guld med lite brunt i, det är alltså inte ett rent guldlack. Det är väldigt glittrigt och vackert, särskilt när ljuset träffar det. Jag kommer absolut att använda Swing Baby fler gånger.

Formulan var något sämre än de andra lack jag testat ur Vintage Vixen. Det var lite rinnigt och krävde tre lager för att täcka.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det är rätt så fint."

English: In the bottle Swing Baby didn't look all that special to me. On the nails it's very pretty and sparkly. I wouldn't describe it as gold, it's more gold with some brown added to it. The formula was a little runny and I used three coats.

8 kommentarer:

 1. What a great color! you're right, it isn't superspecial in the bottles but it comes to life on your nails, it looks great on you!

  SvaraRadera
 2. Efter glitterinvasionen är det skönt med ett lack som är lite lugnare i färgen. Jag tycker det ser jättefint ut. Fick det för några veckor sedan och tror inte att jag har någon dupe till den. Har ett Burlesqueglitterlack på naglarna nu och det tar emot att börja ta bort det...

  SvaraRadera
 3. Väldigt fint, påminner mig om MNY's guldmetalliclack faktiskt :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillade det verkligen! Det är ett snyggt lack som lyckas vara både blingigt och lite neutralt på samma gång.

  SvaraRadera
 5. Lois: Thanks! :-)

  Kerstin: Tack!

  Pamsan: Ja, visst är det så att man gärna varvar galna glitterlack med något mer nedtonat. Jag längtar fakiskt också efter lite mer krämisar efter höstens alla skimmerlack. :-)

  Honi: Ja, jag såg bilden hos dig, vad fint det var!

  Sminkan: Ja, jag gillar Swing Baby mer än vad jag trodde att jag skulle göra. :-)

  SvaraRadera
 6. Håller med, när jag fick hem flaskan kände jag mest "jaha..?". Men så såg jag dina bilder och utstötte ett "ooooooooh!". ^^

  SvaraRadera
 7. Jag tycker detta är väldigt fint. Påminner om guldig folie lite =)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!