onsdag 10 november 2010

OPI Tease-Y Does It!

Det blir ett kort inlägg eftersom jag är trött och längtar till sängen.

Tease-Y Does It!
från OPI: s julkollektion Burlesque består av en mörkt brunröd bas med skimmer (eller är det kanske mikroglitter?)i guld och vinrött. Ett riktigt vampigt lack - väldigt tjusigt!

Lackningen gick som en dans och två lager är allt som krävs.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det är okej, inte mer. Ser kanske lite ut som smält choklad."

English: Tease-Y Does It! is a great vampy, a dark brownish red base with shimmer (or is it micro glitter?) in gold and wine red. It applied like a dream and I only used two coats. Another winner from the Burlesque collection.

8 kommentarer:

 1. Vamp vamp vamp, jag gillar! Fast okej, jag tycker nog att det hade varit ännu finare utan guldet. Guld och brunt hör INTE ihop på naglarna enligt mig.. men då kanske det är jag som gör ruskigt omogna associationer. Fniss. :D

  SvaraRadera
 2. Ooooooh! *skriver upp på måste-ha-listan*

  SvaraRadera
 3. Det är väldigt snyggt, absolut.

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Men om man som jag sitter på hela Nubars Chocolate Truffles-kollektion så känns det som att jag har liknande lack i samlingen redan.

  SvaraRadera
 5. Definitivt ett lack i min smak! MÅSTE HA!!

  SvaraRadera
 6. Nails by Noir har helt rätt, den är en exakt dupe till Raspberry Truffle, jag har haft dem sida vid sida i en mankyr och de är omöjliga att skilja åt. Är man sugen på den här men inte vill beställa från USA så kan man alltså köpa Nubars variant för under femtiolappen hos Nail Shop just nu. Bara som tips. Det är en läcker färg så alla borde ha den ena eller andra hemma i lacklådan. ;D

  SvaraRadera
 7. I have it on right now and I love it!

  SvaraRadera
 8. Viola: Haha, den associationen hade jag INTE gjort! :-)

  Mrs Data: Visst är det fint!

  Sminkan: Tack!

  Nailsbynoir: Jag hade faktiskt inte tänkt på att de var lika, även om jag tänkt att Tease-Y Does It nog har några dupes där ute.

  Bodil: Ja, det är absolut ett bra köp!

  Sonidlo: It really is gorgeous! :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!