fredag 19 mars 2010

OPI Suzi Says Feng Shui

Wow, jag är helt kär i det här lacket! Det är bara så vackert. En väldigt härlig blå som ger mig lite spa-vibbar, om ni förstår hur jag menar? Det är en dov blå, inte skrikig på något sätt. Lugn.

Det är OPI Suzi Says Feng Shui från vårens Hongkong-kollektion, ett lack som ni som läser andra nagellacksbloggar säkert sett hur många gånger som helst.Lyckades väldigt dåligt med bilderna i dag. Det blev oskarpt och urvattnat. Jaja.

Det var i alla fall fantastiskt lätt att lacka med och två lager räckte för full täckning - ett plus i min bok! Jag brukar gilla OPi's formula, men hållbarheten har däremot inte imponerat något särskilt på mig. Kanske har jag haft otur, men de brukar chippa fortare på mig än många andra lack i samma prisklass.

Som tur var bryr jag mig inte särskilt mycket om hållbarheten på lack eftersom jag byter så ofta. :-)

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Det luktar gott. Det känns som ett onsdagslack, ett mitt-i-veckan-lack. Det är inget fredagslack."

11 kommentarer:

 1. Jag förstår precis vad du menar med spa-vibbar. Färgen är lugnande på någotvis. Kanonfint.

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Din blogg är så inspirerande och kul, jag är redan hooked! Måste bara fråga, byter du nagellack varje dag? Är så imponerad att du får till det så bra varje gång men övning ger kanske färdighet. Jag blir i vilket fall sugen på att köpa och måla!

  SvaraRadera
 3. Tidigare använde jag knappt nagellack för det trillade bara av med en gång. Nu kör jag med Essie's Protein Base Coat och avslutar med OPI's RapiDry TopCoat och jösses, nu sitter lacket upp till en vecka! Jag har verkligen hittat rätt formula för mig.

  Skoj blogg förresten! Är grymt imponerad över att du byter färg så ofta!

  SvaraRadera
 4. SminkJante: Tack! :-)

  Petra: Tack! Jag byter lack i snitt varannan dag kanske. Det är det bästa jag vet att välja bland lacken och sätta mig och måla om. Jag håller däremot inte med om att det blir så bra varje gång, men kul att du tycker det! :-)

  Gabbe: Jag har varken testat Essie Protein Base Coat eller OPI's RapiDry Topcoat, men lär säkert göra det i framtiden. Gillar att testa nya bas- och överlack - det är ju en evig jakt på den perfekta kombinationen. :-)

  SvaraRadera
 5. Haha, jag förstår precis vad din sambo menar! Han är rolig han!

  Verligen ett fint lack, men jag kanske kan stå emot. Kanske alltså. Ska fundera lite till...

  SvaraRadera
 6. Sminkan: Ja, det är alltid lika spännande att be sambon om en åsikt.:-)

  SvaraRadera
 7. Haha jag gillar kommentarerna från din sambo! :)

  Hur håller du naglarna i form när du byter lack så ofta? Tips? :)

  SvaraRadera
 8. Mia: Ja, jag tycker det kan behövas lite manligt perspektiv på det här med nagellack, eller hur? :-)

  För att hålla naglarna i form försöker jag framför allt att olja in naglarna så ofta som möjligt. Jag använder Scratch Nails Nail Food som jag tycker är jättebra! Sen smörjer jag in nagelbanden med nagelbandskräm någon gång varje dag också.

  SvaraRadera
 9. Shit vad snygga naglar du har, verkligen perfekt form och längd! Lacket är väl okej, men lite som din sambo säger, inget superparty lack precis...

  SvaraRadera
 10. Emma P: Tack, vad glad jag blev för den komplimangen! Nej, det blir inga partynaglar med Suzi Says Feng Shui. Men spanaglar! :-)

  SvaraRadera
 11. Fick en helt onaturlig kraft efter lackat naglarna med färg/märke, härligt !!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!