onsdag 3 mars 2010

OPI Jade is the New Black

Här får ni en snabb NOTD (Nails of the Day). Jag lackade om igår kväll till OPI Jade is the New Black från Hong Kong-kollektionen som släpptes i februari. Resultatet blev lite slarvigt eftersom jag hade bråttom att komma i säng och var så trött att jag praktiskt taget såg i kors.

Den här bilden är tagen under lampan i badrummet:
Jag har insett att vi faktiskt inte har en enda lampa som ger rejält med ljus hemma. Jag längtar tills vi får längre dagar så att man kan fota i naturligt ljus istället för att tvingas fota med blixt i dåligt lampljus.

Hann ta en snabb bild i fönstret i morse också:Jade is the New Black är i alla fall en dammig, lite "plastig" grön färg. Jag älskar gröna lack så det här gillar jag verkligen! Däremot är jag inte så förtjust i OPI's prowide brush, men jag vet att många andra gillar den. På mig känns den lite för bred vilket gör den svår att måla med.

Det krävdes två lager för ett heltäckande resultat.

Jag brukar beställa mina OPI från den amerikanska webbshoppen Transdesign.com. I Sverige säljer bl.a Åhléns och Kicks OPI och jag tror att de kostar ca 150 kr/styck.

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Mm, det var fint".

Vad tycker du om Jade is the New Black? Är gröna lack din grej?

16 kommentarer:

 1. Älskar det, lackade själv mina naglar med det igår :D underbar färg, men älskar ju gröna naglar :D

  SvaraRadera
 2. Grönt är fint på allt! Me like!

  SvaraRadera
 3. Wow, den där gröna färgen var ju riktigt snygg!

  Skulle man kunna ge dig ett uppdrag? Att hitta ett ordentligt GULDGIT nagellack. Jag vet att Rihanna om jag inte misstar mig hade ett cpsnyggt i någon video. Som är guldigt UTAN glitter. Alltså endast metallfärgen utan något guldtigt glitter i.. Så det blir lite plastigt som du skriver här.
  Jag har letat och letat och vet att O.P.I hade ett men det har inte Kicks hemma och dem beställer inte heller..

  SvaraRadera
 4. Viktoria: Visst är det underbart? Älskar det! :-)

  Kristin: Ja, grönt är en av mina favoritfärger!

  Frida H: Jag ska kolla igenom mina guldlack (har inte så fasligt många, men några stycken i alla fall) och kan visa dem lite senare i veckan så får vi hoppas att något av dem faller dig i smaken. :-)

  SvaraRadera
 5. Den der har jeg vurdert å skaffe meg. Desto flere bilder jeg ser av den, desto mer får jeg lyst på den.

  SvaraRadera
 6. Yay! En till som hatar prowide! Grönt är verkligen vackert och jag har tidigare samlat. Nu börjar de bli så många att det inte längre känns exklusivt. Hm, ska man vara ledsen för det? Nej, knappast, men samlandet är nedlagt. Jag vet inte om det här hamnar i lacklådan eller ej, är inte övertygad om behovet än. ;D

  SvaraRadera
 7. Vakkerlakk: Jag tycker att det är en lite annorlunda grön så om du frågar mig är den absolut värd att köpa.

  Sminkan: Ja, jag har aldrig riktigt förstått hypen kring prowide och då kan jag ändå inte påstå att jag har särskilt smala naglar. Men jag tror nog att Jade is the New Black skulle tillföra din samling något. ;-)

  SvaraRadera
 8. Snyggt som bara den! Nagellackstokig kille som också har nagellack som sin stora passion, jag byter lack ungefär var 3:e dag ca. Jag gillar de flesta färger men har förkärlek för klar o mörkröda färger. Målar i regel både naglar o tånaglar(alltid målade), just nu har jag China Glaze(Drastic) ett mörkrött på. ps, kul blogg du har/Peter

  SvaraRadera
 9. Peter: Kul att du har hittat hit! Drastic är tjusigt! Mörkrött är alltid rätt. :-)

  SvaraRadera
 10. Jag funderar på att byta lack på naglar o tår nu innan läggdags till China Glaze(High Roller). Vilket är det ultimata tå-lacket nu till sommaren? jag längtar ju så till flip flops säsongen! Jag gillar märkena CHG, OPI, Creative samt Zoya Bäst. Testat Barry M?

  SvaraRadera
 11. Peter: Jag har höga förväntningar på Poolside-kollektionen från China Glaze som släpps i april. Flip Flop Fantasy ser ut att vara det ultimata sommarlacket och ser nog fantastiskt ut på ett par sommarbruna fötter! :)

  SvaraRadera
 12. Denne er fiiin! Skriver den på ønskelisten! :)

  SvaraRadera
 13. Men.. Jag har ju inte missat dig? Bara varit dum i huvudet och inte länkat dig. Dumma, dumma Sminkan.

  Men nu tappar jag inte bort dig en gång till.

  Förlåt!

  SvaraRadera
 14. ja verkligen, det var super läckert!

  SvaraRadera
 15. Solveig: Ja, jag blev överraskad över hur fin den var faktiskt!

  Sminkan: Jag har lagt till dig i min bloggroll också! :-)

  Cornelia: Ja, jag älskar't!

  SvaraRadera
 16. Jag blir alldeles GRÖN av avund!! =)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!