fredag 13 januari 2017

Tonic Polish - Huckleberry Sparkle

Nu är det bara sex dagar kvar på vår semester. Vi har det hur bra som helst - förutom i dag då sambon ligger i sovrummet med migrän och Tuva har fått sin första magsjuka. Natten var inte rolig... Nåja, jag passar på att blogga och sen ska jag läsa boken jag håller på med.

Tonic Polish har hajpats rätt ordentligt senaste månaderna. Jag passade på att beställa ett par i en sambeställning och nu har jag testat det första av dem, Huckleberry Sparkle. Det är en ljuvlig blåtonad lila med fantastiskt skimmer i en rödtonad lila nyans och så sparsamt med prismatiskt mikroglitter som pricken över i:et. Unikt och enormt vackert!
Formulan var mycket trevlig och lättlackad och täcker fint med två lager. Det är inte superglansigt på egen hand utan topplack är nödvändigt för glansens skull.

Mitt betyg: 5/5

Huckleberry Sparkle is the first polish I've tried from Tonic Polish. It has a blue toned purple base, a reddish purple shimmer and some holo micro glitter. It's super gorgeous and very unique! Love, love, love! The formula was excellent, very easy to apply and covered in two coats. It's not super shiny on it's own so a top coat is definitely necessary. 

4 kommentarer:

  1. Jisses amalia vilken skönhet!

    SvaraRadera
  2. så galet snygg , jag beställde några också men inte hunnit testa än dock...

    SvaraRadera
  3. Alltså gud vad tiden går fort, det var ju nyss du skrev att ni skulle va borta i tre veckor. Hoppas att sjuklingarna mår bättre nu! Lacket är jättevackert!

    SvaraRadera

Kommentera gärna!