måndag 23 januari 2017

Depend 7Day - Elegant Jasmine

I dag är en alldeles särskilt spännande dag! Jag börjar jobba igen efter min nästan 15 månader långa mammaledighet, men jag går inte tillbaka till mitt gamla jobb (som jag visserligen älskade) utan börjar på ett helt nytt jobb! Så spännande och lite nervöst förstås! 

Nåja, medan jag var på semester trillade det in inte mindre än tre nya kollektioner från Depend. Vårkollektionen från Depend 7Day heter The Language of Flowers och alla lacken har blomrelaterade namn. Det var ett par som genast väckte min nyfikenhet, Elegant Jasmine var ett av dem.

Basen har en ljuslila ton, men den är så pass skir att det inte är särskilt tydligt när lacket väl är på. Då ser den mer benvit ut. Det som gör det lite speciellt är att det mikroglitter i koppar och MASSOR av guldskimmer. Skimret är definitivt dominerande i det här lacket.
Jag är kanske inte så förtjust som jag trodde att jag skulle vara, jag tror att det beror på att jag inte tycker det passar min hudton särskilt väl. Det är speciellt och jag gillar guldskimret, men känslan är ändå inte helt hundra.

Formulan var tjock och liksom fluffig, inte helt lättlackad. Jag nöjde mig med två lager, då är det inte helt täckande men jag tyckte inte det behövde vara det.

Mitt betyg: 3/5

Today is an exciting day! Not only am I going back to working after my 15 months long maternity leave - I'm also starting a new job! Super excited and slightly nervous! Well, enough about that. 
While I was on vacation I received no less than three new collections from Depend. The spring collection from Depend 7Day is called The language of Flowers. There was a few that I found really interesting, one of them was Elegant Jasmine. It has a sheer lilac base with HEAVY gold shimmer and copper micro glitter. Once on your nails you can't really tell that the base is a very light lilac, it looks more ivory really. It's really pretty, but for some reason I don't love it. I don't think it goes that great with my skin tone. The formula was thick and sort of "fluffy". Not great. This is two coats.

3 kommentarer:

 1. Men gud så spännande Anne, stort grattis till nya jobbet! Hoppas att du får en bra första dag och en bra introduktion och att du ska trivas! Och välkommen hem igen:)

  SvaraRadera
 2. Nu sa jag ju ingenting om lacket. Det ser fint ut, väldigt vårigt. Det ligger på min (gäst)säng i väntan på testning, jag tycker hela kollektionen ser rätt trevlig ut.

  SvaraRadera
 3. Spännande med nytt jobb! Hoppas det känns bra så här två dagar in :)
  Jag gillar lacket, tänker att det ex kan passa bra om man inte vill exponera sin nagellackstokighet redan första dagen på nytt jobb ;)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!