onsdag 10 augusti 2016

OPI What's the Double Scoop?

Nämen, ett inlägg! Se där! Jag har filat ner mina nagler så mycket det går. Jag gillar korta naglar, men tycker väl de är lite i kortaste laget just nu, jag vill gärna ha dem lite längre. Senaste veckorna har jag knappt målat naglarna alls, i stället har jag njutit av att umgås med min semesterlediga sambo och Tuva.

För några dagar sedan började jag i alla fall känna lust att måla naglarna igen. Jag plockade fram OPI What's the Double Scoop? från Retro Summer-kollektionen. Ett ljusrosa krämlack. Jag tycker vi har sett ganska mycket ljusrosa senaste tiden (vilket man väl i och för sig nästan alltid gör under vår- och sommarhalvåret) och jag känner mig lite trött på den färgen för tillfället. What's the Double Scoop känns lite tråkig faktiskt, det är något med nyansen som inte tilltalar mig.

Och jag råkade dränka ringfingernageln i topplack så det rann ner i nagelbanden och bubblade sig.Första lagret blev väldigt ojämnt, men andra och tredje lagret jämnade ut det.

Mitt betyg: 2/5

Sambon är ledig ett par veckor till så jag ska fortsätta umgås så mycket jag kan med honom, men kommer försöka kicka liv i bloggandet igen. Det blir förmodligen inte ett inlägg varje dag, men några i veckan hoppas jag få till. :-)

I'm back! Sort of anyway. My hubby is on vacation (I'm on maternity leave until january 2017) so I'm spending as much time as I can with him and my daughter. But I'm going to try to write a few posts a week at least. This is the last polish from the Retro Summer collection I have to show you. What's the Doube Scoop? is a light pink creme. We've seen a lot light pinks lately, haven't we? I'm a bit tired of them actually, I find What's the Double Scoop a little boring. There's something about it that doesn't appeal to me. The first coat went on very uneven, but a second and third coat evened it out. Then I accidentally drowned my ringfinger nail in topcoat and ended up with bubbles. Oh well.

13 kommentarer:

 1. Härligt att du är tillbaka! Jag var lite orolig för att du skulle lägga ner bloggen, skönt att jag hade fel!!
  Det här lacket ja, det var väl lite *gäsp* även om det ÄR fint. Men det känns som favorit i repris som man redan har 10 dupes på.
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är svårt att hitta tid till bloggandet, men det är ju så roligt så jag vill inte ge upp. Jag fortsätter så länge som det är möjligt. :-)

   Radera
 2. It's a very sweet and soft pink, but it also doesn't call my name.
  Maybe it is a bit granny-like ;)
  Good to have you back!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think it lacks something, but I don't know what. :-)

   Radera
 3. inte riktigt min färg, men en fin rosa, kul att du är tillbaka=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ju gilla ljusrosa, men den här saknar något.

   Radera
 4. Svar
  1. Helt ok, absolut, men inte mer än så för mig.

   Radera
 5. Du kände nog inte för rosa just nu! Färgen ser väldigt fin ut mot din sommarbränna på händerna. Fint och fräscht kan jag säga och då är rosa ändå inte en färg jag sträcker mig efter.
  /Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ju gilla såna här ljusrosa men just denna gick jag inte igång på, vet faktiskt inte varför.

   Radera
 6. Jag gillar nagelformen och längden, tycker det ser riktigt snyggt ut faktiskt!

  SvaraRadera
 7. Kul du är tillbaka och bloggar :) Färgen ser superfin ut.

  SvaraRadera
 8. Ja, lacket är väl sådär, men sluta inte blogga, skulle sakna din blogg väldigt mycket!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!