torsdag 12 februari 2015

OPI Lost My Bikini In Molokini

Jag är inte riktigt klar med att visa 50 Shades Of Grey-kollektionen, men jag kan inte hålla mig från att börja visa OPI:s vårkollektion Hawaii. Först ut är Lost My Bikini In Molokini, ett blåsbaserat lila krämlack vars nyans är lite pastellig och härlig, Jag är ju som bekant kinkig med lila, men det här gick faktiskt hem hos mig. Det beror nog på att jag är drabbad av akut vårlängt. Faktum är att jag redan är drabbad av vårkänslor. Jag tycker det har varit märkbart ljusare om morgnarna och det har varit ljusare när jag gått hem från jobbet. För att inte tala om den milda luft och det soliga väder vi fått i Stockholm de senaste dagarna. Formulan är åt det tunnare hållet och lättkonrollerad. Tre lager krävdes för full täckning.

Mitt betyg: 3/5

Vad säger ni, är ni lika sugna på vårfärger som jag?

I have serious spring feelings right now. These last couple of days I've noticed that it's lighter in the mornings and it's not quite dark when I go home from work. It's been sunny and the temperature has been mild. I need me some spring colors! Time to start showing the OPI Hawaii collection. First out is Lost My Bikini In Molokini, a pastel, bluetoned purple creme. Such a nice color! The formula is a little thin, but easy to apply. This is three coats.

14 kommentarer:

 1. I agree, this beauty also gives me spring-vibes :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I'm really looking forward to wearing a lot of spring colors these upcoming months. :-)

   Radera
 2. Jo den här gav definitivt vårvibbar. Jag har inte börjat använda den här kollektionen än, jag njuter fortfarande av OPIs röda jullack som är underbara.
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. De röda jullacken är ju underbara så jag förstår dig. :-)

   Radera
 3. Det här är en otippad favorit från kollektionen för min del! Och visst börjar man ana lite vår i luften? Jag längtar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju precis börjat testa lacken så jag har inte någon favorit ännu. :-)

   Radera
 4. Åh vilken snygg lila nyans

  SvaraRadera
 5. Jag är jättesugen på vårfärger :D Den här är underbar!

  SvaraRadera
 6. Fint! Och jag håller med, det är markant mycket ljusare nu, så skönt!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!