måndag 2 februari 2015

Essie Tuck It In My Tux

Åh, vad jag har dragit mig för att publicera de här bilderna! Lacket är underbart, men jag hade precis tagit bort ett grönt lack som lämnat spår i nagelbanden och jag lyckades verkligen inte få bort färgen. Så det ser ut som att mina nagelband möglat eller något. Inte min drömlook, men jaja.

Essie Tuck It In My Tux är i alla fall en vit jelly och den släpptes med vinterkollektionen. Så jäkla snygg! Vita jellys är så fina, älskar hur fräscha de ser ut (bortsett från mina mögliga nagelband då, hehe).

 
 Formulan är bra, den är pyttelite rinnig, men ändå helt okej. Jag har fyra lager på bilderna, men egentligen hade det räckt med tre. Men jag vet att lite VNL ofta ser värre ut på bild än i verkligheten så jag lade på ett fjärde. Nästa gång jag använder det kommer jag nöja mig med tre lager.

Mitt betyg: 4/5

Sorry about these hideous pictures! I had just removed a green polish that stained my (rather dry) cuticles and I was unable to remove all of the color. It looks disgusting. But the polish, Essie Tuck It In My Tux, is gorgeous! A white jelly. I love white jellies, they make your nails looks so fresh! Well, at least that's the case if you don't have green cuticles. :-)
The formula is a tad bit runny, but still decent. I'm wearing four coats in the pictures, but you could definitely make do with three.

12 kommentarer:

 1. ser snyggt ut, har faktiskt inga vita el rosa lack , får köpa när ekonomin blir bättre:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar båda vita och rosa lack. Rosa är lite beroende på nyans, men vitt funkar i princip alltid. :-)

   Radera
 2. En hvid jelly er utroligt squishy og fin :)
  Men har man ridges som jeg har - går det desværre ikke, der behøver man en creme :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har andra problem med mina naglar (som att de aldrig vill sluta skiva sig), men ridges har jag klarat mig från. :-)

   Radera
 3. Det är så lätt att vara självkritisk. Jag är själv sån. Hade du inte nämnt dina nagelband hade jag inte ens tänkt på det. :) Lacket ser så himla rent ut. Kan tänka mig detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är ganska självkritisk, svårt att inte vara det. Och lacket är underbart!

   Radera
 4. Snyggt och sådana här färger är alltid smickrande för händer o naglar!
  / Maria

  SvaraRadera
 5. En av vinterns stora favoriter!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår verkligen det! Och det kommer vara lika snyggt i vår och sommar. :-)

   Radera
 6. Det här är verkligen ett fantastiskt fint lack! Måste säga att jag inte tänkte på nagelbanden alla. Självkritik som sagt :)

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig jelly! Tänkte inte alls på att nagelbanden såg gröna ut faktiskt :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!