tisdag 7 juni 2011

Sally Hansen Nail Prisms

För en dryg vecka sen visade Sminkan swatches på Sally Hansen Nail Prisms Amber Ruby och jag blev helt förälskad. Hon tipsade om att säljaren Cassie Cosmetics på eBay förmodligen hade det kvar i sortimentet - och vips så hade jag lagt en beställning. I dag kom paketet med dessa tre godingar, alla duokroma.

Amber Ruby är det längst till vänster, sen följer Lapis Amethyst och Golden Cinnabar. Det fanns många fler som lockade, men de var lite dyrare så de fick vara.

9 kommentarer:

 1. Å så snygga de ser ut, ska bli spännande att se dem på naglarna :) ...Tänk så mycket det är där ute som man vill ha, suck :p

  SvaraRadera
 2. OMG! Holy-Moly fy tusan vad snygga swatches av Amber Ruby, är sjukt nyfiken på hur de andra ser ut också! Kommer ivrigt att vänta på dina inlägg av dessa

  SvaraRadera
 3. Lapis Amethyst ville jag också ha, men jag tyckte det var för dyrt, så det fick stanna kvar i Americkat.. eller så kom det hem till dig istället. ;D Ser fram emot bilder på det!

  SvaraRadera
 4. Förresten; Visst är det här din hand?

  http://cgi.ebay.com/OPI-PIRATES-CARIBBEAN-PLANKS-LOT-NEW-2011-/150605779411?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2310cdd1d3

  SvaraRadera
 5. Oooh- vill se swatchar nu! ;-)

  SvaraRadera
 6. Cactus: Jag vet! Och det är ju omöjligt att köpa precis allt man vill ha. Tyvärr...

  Martine: Men eller hur! Var ju tvungen att få tag i det jag med! :-)

  Chaosophia: Mitt kostade bara 3,99 dollar! Men det är faktiskt det jag tycker är minst fint. Och ja, visst är det min hand! Har mejlat säljaren, men vet av erfarenhet sen tidigare att de inte tillåts ta bort bilden under en pågående auktion.

  Veronica: Swatches kommer, men har mååånga lack i lådan med oprövade just nu.

  Julia: Hehe, det är den jag minst sugen på. :-)

  Kersti: Finfin!

  SvaraRadera
 7. Kul att du fick tag på den! Jag har köpt alla mina billigt men upptäckte nu att de börjar stiga i pris. Man får passa på alltså, om man har lemmings från den linjen av lack.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!