söndag 19 juni 2011

OPI Congeniality Is My Middle Name

Nästa lack att testas från OPI:s Miss Universe kollektion fick bli Congeniality Is My Middle Name. Mörkt rosaröd som drar lite mot lila. Det innehåller vackert skimmer i rosa och lila. Jag trodde att jag skulle tycka att det här var lite "meh", men till min förvåning så älskar jag det. Sambon har till och med påpekat att jag stirrar ovanligt mycket på mina naglar.

Formulan kändes lite tunn, men det var absolut inte rinnigt utan väldigt lättlackat. Det täcker efter två lager, men jag testade att applicera ett tredje lager och jag tycker helt klart att det gav färgen mer djup.

Kanske inte det unikaste lacket, men jag hittade faktiskt bara ett liknande lack i min samling och det var OPI The One That Got Away från Katy Perry kollektionen. De är dock inte dupes. The One That Got Away är något ljusare och har en annan slags skimmer.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Det drar för mycket åt blodfärgat."

English: OPI Congeniality Is My Middle Name is a drop dead gorgoeus dark pink shimmer that leans quite red and a little purple. It has pink and violet shimmer. I love this much more than I expected to! I've even gotten comments from my hubby about how much I've been staring at my nails. I expected to find a ton of similar polishes in my stash though, but I only came up with one that is pretty close and that's OPI The One That Got Away from the Katy Perry collection. They're not dupes however. The One That Got Away is lighter and has a different, more sparkly, shimmer.

17 kommentarer:

 1. Blodfärgat med shimmer... Det kan väl inte bli så mycket bättre? ;D Eller jo, för det är knappast det vackraste jag sett, men jag är förvånad då jag trodde det här lacket skulle vara helt ointressant ändå.

  SvaraRadera
 2. Nu blev jag överraskad! Trodde inte att det här lacket skulle vara så speciellt, men jag tycker att färgen är helt underbar!!!

  SvaraRadera
 3. Väldigt snyggt, särskilt med de lila tonerna och skimret

  SvaraRadera
 4. Blev rekommenderad din blogg av Cactus' nail polish. Måste erkänna att jag får inte nog,bara måste titta på fler bilder på lack :-), ha ha! Sjukt kul med bilder på hela samlingen! Återkommer du till samma lack någon gång? Eller du har fullt upp med de nya? Tack för titten!

  Mvh Ann

  SvaraRadera
 5. Inte så tokigt men inget som ropar mitt namn heller. Skönt att inte känna galen lust efter OPI. :D

  SvaraRadera
 6. Riktigt snyggt!! Antecknar det på önskelistan! :D

  SvaraRadera
 7. Tack för swatchen, precis vad jag behövde :) och som jag misstänkte var det inte riktigt som det såg ut på den lilla swatchen jag sett på ett annat ställe, det så mycket blåare ut och det va det jag föll för. Snyggt lack, men inte det jag va ute efter :) nu besparade du mig en besvikelse, vad skulle jag göra utan bloggar som din, fumla i mörkret :)

  SvaraRadera
 8. jag vågar nog påstå att det är ett av de absolut snyggaste du visat upp! nu har du gjort min dag! :)

  SvaraRadera
 9. Fantastiskt snyggt! Undrar om inte Miss Universe-kollektionen kan vara nåt för mig oavsett vad jag tycker om tävlingen...

  SvaraRadera
 10. Tjusigt! Kommer miss universe-lacken i minikit så ska jag köpa...

  SvaraRadera
 11. Verkligen snyggt! Speciellt på helhands-bilden, det ser fantastiskt ut.

  SvaraRadera
 12. Oh, I really love this one!

  SvaraRadera
 13. Verkligen urläckert!

  SvaraRadera
 14. Chaosophia: Jag gillar också blodfärgat, haha!

  Zizzie: Mycket! :-)

  Annie: Jag tyckte det såg fint ut på promobilderna, men kanske inte så speciellt. Det är kanske inte så unikt heller, men väldigt vackert!

  Cactus: Ja, och jag gillar djupet i färgen också. Ett kanonlack!

  Ann: Vad roligt att du gillar min blogg! Jag återkommer till lack ibland, men alldeles för sällan, måste jag erkänna. Har ju massor av lack som jag vill bära mer. :-)

  Sminkan: Ja, visst kan man känna en sorts lättnad när man ser kollektioner som inte lcokar alls. Det blir ju dyrt om man ska köpa allt nytt som släpps.

  Bodil: Låter bra det! :-)

  Lina: Nej, det är inte alls särskilt blått, klart mer rött. Kul att man kunde vara till hjälp! :-)

  Vikab: Jag ogillar också tävlingen starkt, men den här kollektionen är ett måste!

  Emma P: Det förutsätter jag att de gör. Jag har själv precis beställt ett minikit av Nice Stems. :-)

  Nailsbynoir: Helhandsbilden ligger närmast sanningen skulle jag säga!

  Tuschen: It's gorgeous!

  Pernilla: Ja, visst är det snyggt!

  SvaraRadera
 15. Härligt! det skulle jag med kunna tänka mig...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!