lördag 18 juni 2011

Depend #249

Jag har varit sugen på att lacka med #249 från Depends sommarkollektion ett bra tag, men det är svårt att hinna med att testa alla skönheter när det trillar in nya hela tiden. Det här är i alla fall ett superhärligt blåbaserat grönt krämlack. Färgen är riktigt mättad och ytan blir högglansig även utan topplack. Tyvärr lyckades jag inte riktigt med bilderna, det är grönare i verkligheten.

Formulan var krämig och lätt att lacka med. Lite åt det tjockare hållet, men inte så tjockt att det ställer till med några problem. Det är dessutom väldigt täckande. Ett lager räcker i princip, men jag körde på två i alla fall, då fick jag bort den pyttelilla antydan till VNL som man kunde ana efter ett lager.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Jag tycker det är sådär. Lite anonymt."

English: Depend #249 is a saturated blue based green creme. I couldn't quite capture it's true color on camera, it's greener in real life. The formula was creamy and smooth and very easy to apply. One coat is basically all you need, but I used two coats.

9 kommentarer:

 1. Han börjar bli kräsen, Sambon! Jag tycker det är jättefint! Har ett liknande (tror jag iaf) - Isadora Jaded som jag gillar jättemycket.

  SvaraRadera
 2. wow, really pretty. I think I should buy some depend nail polishes, on your blog it's a lot of it and, WOW, amazing! :D

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte också att det var svårfångat på bild, men färgen är fin!

  SvaraRadera
 4. Tycker att färgen på bilderna är helt underbara! Tror jag vridit och vänt på flaskan i affärerna faktiskt, men låtit det varit kvar bara för att det inte är lika snyggt på riktigt.. Om jag tänker på rätt lack nu dvs! Jag måste kolla upp det för att vara på säkra sidan!

  SvaraRadera
 5. En verkligt svår färg att fånga på bild!

  SvaraRadera
 6. Anna: Sambon är väldigt nyckfull vad gäller mina nagellack. Ena dagen hatar han grönt - för att nästa dag ha ändrat uppfattning helt. :-)

  Enamel: Yes, they have som nice polishes and for a swedish brand they're really cheap too.

  Kerstin: Mycket svårfångat, lyckades verkligen inte alls.

  Chaosophia: Själv föredrar jag den verkliga färgen. Det är så irriterande när man inte får till det på bild.

  Emma: Omöjlig!

  SvaraRadera
 7. Jag var tvungen att gå och kolla min flaska grönt lack från Depend och det var ju samma nummer vilket jag faktiskt inte trodde eftersom det ser så olikt ut på bilderna. Konstaterar att det onekligen är svårt att fånga på bild (jag missade fota när jag testade mitt)!

  SvaraRadera
 8. Jag gillar det! Men det känns inte som ett lack jag skulle vilja bära på sommaren, det känns mer höstigt för mig.

  SvaraRadera
 9. Snygg färg men jag håller med sambon, lite anonymt när lådorna bågnar av lack i grönt, teal och allt däremellan. :D

  SvaraRadera

Kommentera gärna!