tisdag 21 juni 2011

Deborah Lippmann Happy Birthday

Just nu har jag sjukt mycket på jobbet och det innebär några timmars övertid varje dag. Därför är det knepigt att hinna lacka om så ofta som jag önskar, men jag gör vad jag kan. I dag har jag uppdaterat Isadora Glamour White med två lager av det hysteriska glitterlacket Happy Birthday från Deborah Lippmann. Det består av stora och små hexagoner i blått, gult, rosa, grönt, rött och silver. Slutresultatet är som ett barnkalas på naglarna!

Såhär i efterhand tänker jag att jag borde ha nöjt mig med ett lager. Det blev lite väl hysteriskt med två lager.

Jag beställde detta från Eleven.se för 183 kr , men de finns också på Cow parfymeri. Dyrt, men i det här fallet tycker jag att det var värt det. Happy Birthday är ett lack som gör mig glad och jag hade dessutom suktat efter det en längre tid. Nästa gång ska jag testa det över svart.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Helt vansinnigt! Och inte på ett kul sätt."

English: Deborah Lippmann Happy Birthday has been a lemming of mine for a long time. I finally got it so I decided to try it over Isadora Glamour White. This is two coats, but I think I should have stopped at one. Anyway, it's made out of small and large hexagons in blue, green, pink, yellow, red and silver. So fun and cheerful!

9 kommentarer:

 1. HB was my first Lippmann ever--at the time there was nothing else like it on the market. I adore how it looks over a blue like OPI Yoga-ta Get This Blue.

  SvaraRadera
 2. Haha, det ser ut som en gräddtårta med strössel på! Kul kul!

  SvaraRadera
 3. Haha, sambon är rolig!! Jag är ambivalent, det är roligt men samtidigt lite av en glittrig clownspya som bara breder ut sig utan struktur och ordning. Men NbN har ju en vackrare bild av gräddtårta med strössel... Det känns vackrare.

  SvaraRadera
 4. Suktar efter att testa nåt överhuvudtaget från Deborah.

  SvaraRadera
 5. Detta e ju super häftigt! :) Skulle nog vara snyggt över svart oxå. Btw, tack för ditt svar ang vart du köper dina Zoya lack, har lagt några i min önskelista :)

  SvaraRadera
 6. hihi, jag håller med sminkan - din sambos kommentarer är klockrena! :D och jag älskar att du sätter "betyg" från 1-5, det ger en ännu bättre uppfattning om vad du tyckte om lacket :)

  SvaraRadera
 7. Hihi håller nog med din sambo den här gången, fast inte med hans exakta ord ;) Gillade inte den kombon.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!