tisdag 27 januari 2015

Spellbound Nails Frosty's Melting

I dag tar vi oss en titt på ett av lacken jag fick med i min Santa's Secret Sack. Jag hade ingen koll på Spellbound Nails tidigare, Frosty's Melting är det första lack jag testar från märket. En mjölkigt vit bas med iridiserande blått skimmer, svarta cirkelglitter i två storlekar och röda triangelglitter.

Det såg väldigt spännande ut i flaskan. På naglarna tycker jag att det ser okej ut, men inte mer.


Som ni ser så drunknar glittret lite i basen, vilket är himla synd. Hade det bara lyckats kika fram mer så hade jag gillat det bättre. Appliceringen var dessvärre ingen höjdare alls. Det var kämpigt att sprida ut glittren och basen blir tyvärr lite ojämn. Det ni ser på bilderna är fyra lager, vilket är åtminstone ett lager för mycket enligt mig.

Mitt betyg: 2/5

Jag är alltså inte särskilt imponerad av Frosty's Melting, men jag tycker inte man ska döma ut ett märke på grund av ett undermåligt lack, sådana finns ju hos de flesta lacktillverkare. Det är alltså inte omöjligt att jag kommer klicka hem några lack från Spellbound Nails i framtiden.

I got Spellbound Nails Frosty's Melting in my Santa's Secret Sack  in december. This is the first polish I've tried from Spellbound Nails. It has a milky white base with blue iridescent shimmer, black circle glitter in two sizes and red triangular glitter. It looks exciting in the bottle, but it has it's issues. A lot of the glitter drowns in the base, I had some serious difficulties when it came to distributing the glitter evenly onto my nails and the base went on streaky. This is actually four coats. So, I'm not that impressed with Frosty's Melting, but I'm definitely willing to give Spellbound Nails a new chance in the future.

21 kommentarer:

 1. Men gud, vad är det här? Nu blev jag illamående här på morgonen :)
  Nä... ta bort!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är en traditionell användare av nagellack, om man kan kalla det så! Jag gör inga fina mönster med penslar, graderingar och toningar som jag har sett att många av dina följare gör. Jag kanske inte ser möjligheterna på samma sätt, som de mer konstnärliga "lackarna" gör... jag bedömer bara lackets egen skönhet.

   Dessutom jobbar jag på kontor, så därmed måste jag anpassa mig lite p ga detta. Vissa lack använder jag därför bara privat.
   / Maria

   Radera
 2. ... är det kräks?!?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det är ett lack med mycket potential i, det kan ju lätt se ut som en cool jellymacka med såna här glitterlack, men som du säger döljs glittren lite väl mycket i den shimriga basen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idén är ju jättebra, men sen föll den inte så väl ut.

   Radera
 4. Tycker det är lite kul i alla fall :)

  SvaraRadera
 5. Slightly helped by the name - I actually do think of snowmen here LOL.
  I like the fine shimmer, it adds a new dimension...
  BUT if the formula isn't good, then it's no pleasure...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think the idea was really good, but the formula is just no fun.

   Radera
 6. Jag tänker på en kortlek när jag ser detta. Kunde blivit riktigt bra. Synd att glittret drunknar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alltid trist när glittret drunknar i basen.

   Radera
 7. Det var ju ett riktigt roligt lack! Dock inte appliceringen alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det ser skoj ut i flaskan, men inte superskoj på naglarna.

   Radera
 8. Jag tycker det såg trevligt ut, men synd på formulan då. Kul med nya märken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen alltid lika kul att testa nya märken. :-)

   Radera
 9. Det såg riktigt spännande och annorlunda ut! Jag gillar också skimret i den vita basen men framför allt de olika formerna på glittret :)

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det ser fint ut. Kul form på glittren och trevliga färger. Påminner mig lite om en snögubbe...

  SvaraRadera
 11. Jag tycker nog ändå det ser ganska skojjigt ut! Och flaskan är söt!

  SvaraRadera
 12. Jag tycker det ser riktigt snyggt ut, lite udda men gillart och skulle helt klart kunna tänka mej detta. Trist med formulan dock

  SvaraRadera

Kommentera gärna!