torsdag 29 januari 2015

OPI Nordic - sammanfattning

Jag har flera kollektionssammanfattningar att visa er. Jag vet inte om ni tycker de tillför något egentligen. Jag har ju redan visat lacken och ni har helt säkert sett dem på andra bloggar också. Men jag tycker det är lite trevligt att få en överblick över hela kollektionen och tycker de här inläggen är roliga att göra (även om de tar lite längre tid att skriva) så jag fortsätter med dem.

Det är ett drygt halvår sedan höstkollektionen Nordic släpptes. Här är min rangordning av dem.5. Suzi Has A Swede Tooth.

 


De mer somriga nyanserna blev mina favoriter i den här kollektionen. Det bruna How Great Is Your Dane? blev också en riktig favorit. Annars var det lite för mycket brunt och lila i den här kollektionen för min smak. 

Vad tyckte ni om Nordic? Skaffade ni några av lacken? Har jag rangordnat dem rätt?

It's been a while since I finished swatching the Nordic collection from OPI. Here I've listed them with my favorites first and my least favorites in the bottom. It was the brighter shades that really stole my heart this time. I feel like there are too many browns and purples here, I wish OPI would have given us more color variation. 
How did you like the Nordic collection? Did you get any of the polishes? 

22 kommentarer:

 1. Can't A Fjörd Not To ser ju jättefin ut. Den hade jag faktiskt missat. Kanske borde skaffa den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut ... gör det. Den är super snygg!
   / Maria

   Radera
  2. Den är lätt värd att skaffa!

   Radera
 2. Ja, fortsätt med sammanfattningarna! Jag gillar verkligen att läsa dem.

  SvaraRadera
 3. That's a nice recap post. I bought a few ofthem and my favorite is Thank Glogg It's Friday!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I didn't really falll for TGIF, I wish it had more depth.

   Radera
 4. Du, jag tycker det är jätte bra att du sammanfattar kollektionerna! Jag väntar alltid på dina utvärderingar, speciellt på OPI (som är mitt favorit märke). Så fortsätt med dem!
  Just den här kollektionen föll mig inte på läppen, när jag ser din sammanfattning undrar jag varför! Det var ju många snygga lack tänker jag ju. Jag köpte bara Thank Glogg It´s Friday.
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillar sammanfattningarna, jag kommer absolut att fortsätta med dem. :-)

   Radera
  2. Ja tack, gör det! Vi är flera som väntar med spänning på dem... Och jag litar på dina omdömen, i flera fall har du fått mig att få upp ögonen för lack som jag annars inte hade upptäckt. Men det är inte alltid jag håller med dig heller :)
   / Maria

   Radera
 5. Jag älskar sammanfattningar. :) Den här kollektionen är sådär, tycker jag. Det finns några godbitar men det hade kunnat bli mycket roligare.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar dina sammanfattningar SÅ mycket!! :) De ger mig en sån bra överblick över kollektioner då jag litar på dina omdömen mycket. Själv äger jag bara Do you have this color in Stock-holm? som jag gillar, men den hade gärna fått vara någon nyans ljusare. Tror jag ska köpa My Dogsled Is A Hybrid också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att höra! My Dogsled Is A Hybrid är underbar! :-)

   Radera
 7. Jag gillar de här sammanfattande inläggen :) Kollektionen överlag blev jag inte lika förtjust i som jag hade trott, men nog finns det godbitar i den. De fyra som var i topp på din lista tror jag att jag också gillade bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns ju godbitar i de flesta kollektioner. :-)

   Radera
 8. Jag säger också tummen upp för sammanfattningar. Det är alltid intressant att få en helhetsbild av kollektionen. Ibland kanske man missat ett inlägg och ibland vill man bara se alla, samtidigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar också att se alla lacken i ett inlägg, det ger en bra överblick.

   Radera
 9. Vi rankar lite olika här. Vissa tycker vi samma om men definitivt inte alla. jag tycker förresten om sammanfattningar också, där tycker vi lika iaf :)

  SvaraRadera
 10. Och jag gillar också sammanfattningar! :-)

  SvaraRadera
 11. Aldrig sluta med sammanfattningar!
  Jag kollade efter och har faktiskt bara thank glogg its friday. Cremelack lockar mig inte något särskilt., så det måste vara därför. Den flaskan är inte heller någon favorit faktiskt. Tycker det är konstiga färger för att höra till Nordic Collection. Lite intetsägande. Jag hade väntat mig mer shimmer, djupare färger etc. Lite midnattssol, norrsken osv.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!