lördag 10 januari 2015

OPI Cement The Deal

När det här publiceras befinner jag mig på Daisy Beauty Expo, en pressmässa om skönhet som arrangeras av skönhetsmagasinet Daisy Beauty. 30 utställare ska vara på plats och det vankas föreläsningar och mingel. Ska bli kul!

Dagens lack är OPI Cement The Deal, det första lacket ut att visas från kollektionen 50 Shades Of Grey. Kollektionen ska finnas i butik nu. Cement The Deal är ett ljusgrått krämlack. Kollektionen innehåller tre grå krämlack och det här är det ljusaste av dem. Riktigt fin nyans!Formulan är halvtunn och något rinnig. Tre lager krävdes för att det skulle bli jämnt och fint.

Mitt betyg: 3/5

OPI Cement The Deal is the lightest of the grey cremes from the 50 Shades Of Grey collection. A really nice shade! The formula was a little on the thin side and a little runny. This is three coats.

15 kommentarer:

 1. Så snyggt! Vill ha dom alla. Hoppas att du har en toppen dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var supertrevligt! Väldigt mycket info dock så var helt slut när jag kom hem. :-)

   Radera
 2. Åh så fint det ser ut! Det är på väg hem till mig nu, ser fram emot att testa det. Hoppas ni får en härlig dag!

  SvaraRadera
 3. Yes! Jag ska beställa hela kollektionen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är helt klart värd att införskaffa. Om man gillar grått då. :-)

   Radera
 4. Jag tänker definitivt köpa minikollektionen, men tror inte jag kommer ha användning för tre fullstora gråa cremelack =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, nu förstår jag inte vad du menar? ;-)

   Radera
 5. En riktigt snygg grå nyans...det trodde jag väl aldrig att jag skulle säga....;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är normalt sett inte något fan av grått antar jag? :-)

   Radera
 6. Alltså, den här kollektionen lockar mig inte alls. möjligtvis Dark side of the mood, men det är inte alls säkert. På någon bild jag sett så ser den lite blå ut. Har tittat lite på Shine for me också men kan inte alls bestämma mig för om jag gillar den eller inte. Det röda känns som ännu ett rött kräm-lack. Vad är kul/nytt mer än namnet liksom?

  Ursäkta all negativitet! Kan komma sig av att jag tycker att 50 Shades är så utomordentligt fånigt. Klarade 10 sidor i boken innan jag var tvungen att lägga ner...

  Jag tycker däremot att det är en utmärkt storlek på kollektion! Sex olika är lagom, hellre det och några fler kollektioner om året än att klämma ihop alla till jul och sommar.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här ska man inte känna att man måste vara positiv till allt, jag tycker det är jätteroligt att höra era ärliga åsikter om lacken jag visar.

   Jag är inte heller något fan av 50 shades, tror jag läste 20 sidor innan jag gav upp. Men jag gillar grått så den här kollektionen går hem hos mig av den anledningen. :-)

   Radera
 7. Grått är inte min favoritfärg på lack, men ja, det ser rätt trevligt ut trots allt.

  SvaraRadera
 8. Vilken trevlig grå nyans! Jättefint!

  SvaraRadera
 9. Modern färg verkligen... den har vi nog inte sett för sista gången!
  Fin tycker jag, mycket fin.
  / Maria

  SvaraRadera

Kommentera gärna!