måndag 2 juni 2014

Tromborg Aveta

Jag har ju tidigare skrivit att jag inte vill ha nagellack i paketen från Glossybox, men här kommer faktiskt ett undantag, ett lack jag blev riktigt glad att hitta i min mors dag-box (som jag alltså köpte till mig själv, inte alls till min mamma, hehe). Jag har bara testat ett lack från danska Tromborg tidigare, och det var väl ingenting speciellt. 

Men det här, Aveta, är en riktig snygging. En ljust "champagne-kopprig" foil. Min första tanke när jag såg det var att det är ett lack som förmodligen skulle vara fantastisk till sommarbruna händer. Det var ett tag sen jag bar ett foil-lack också och jag kände att jag saknat det lite faktiskt.Det ser kanske inte jättespeciellt ut på bilderna, men jag trivdes väldigt bra i det.

Formulan var mycket trevlig, lagom tjock och inte det minsta rinnig. Två lager gav mig full täckning.

Mitt betyg: 4/5

I got Tromborg Aveta in my Glossybox and I really like it. It's a light champagne/copper foil - a great color for summer. I haven't worn foil in a while and I think I've missed it a little. The formula was very good, smooth and easy to paint with and it covered in two coats.

11 kommentarer:

 1. Nyfiken, varför inga lack i Glossy? Jag älskar när jag får de:) Fick också det här men har inte hunnit testa Det än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill helst bestämma själv vilka nagellack som flyttar hem till mig. Jag både får cch köper mycket lack, så det känns som att det räcker med det.

   Radera
 2. Ja, men det VAR verkligen länge sedan. Och det känns nytt och fräscht. Den här färgen gillar jag verkligen. Somrig, fräsch och läcker. Den blir inte omodern.
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också den är väldigt somrig och fin!

   Radera
 3. Jag tycker det känns lite likt ett som opp släppte med sin muppets kollektion, julkollektionen för några år sedan kommer inte ihåg vad det hette dock.. Fint är det i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag vet vilket du menar, men tror faktiskt inte att de är dupes.

   Radera
  2. Jag tror jag vet vilket du menar, men kommer inte ihåg vad det heter just nu. Tror dock inte de är dupes.

   Radera
 4. It's not really the sort of colour I'd wear a lot but I think it looks good on you :-)

  SvaraRadera
 5. Kan ju vara ett rätt trevligt jobblack, men färgen får mig inte på fall tyvärr. Kul med lite "ovanliga" märken dock:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker den är finare i verkligheten än den ser ut att vara på bild.

   Radera

Kommentera gärna!