fredag 6 juni 2014

OPI Chasing Rainbows

I dag tänkte jag visa er OPI Chasing Rainbows från Spotlight On Glitter-kollektionen. Det är framtaget som ett svar på den oerhörda efterfrågan på Rainbow Connection som släpptes med The Muppets-kollektionen 2011. (Jag tänker inte länka till mitt inlägg om Rainbow Connection eftersom bilderna är pinsamt dåliga, vill ni se dem får ni leta reda på dem själva, haha). Rainbow Connection blev oerhört hajpat, sålde slut och kunde sen hittas till rejäla överpriser på eBay. Missade man alltså att skaffa Rainbow Connection då kan man alltså satsa på Chasing Rainbows nu. 

Jag vet inte om de är exakta dupes, men det är möjligt. Jag kan dock inte göra en jämförelse  eftersom jag inte har min Rainbow Connection i närheten. Det består i alla fall av små, mellanstora och stora hexglitter i olika färger, allt i en ofärgad bas. Här är två lager ovanpå svart.

Formulan är något tjock, men inte så pass att jag tycker den är jobbig att lacka med. Det är hyfsat enkelt att sprida ut glittren, det krävs ett par extra drag med penseln, men inte mer än så.

Jag var ju inte en av dem som ÄLSKADE Rainbow Connection, men jag tyckte faktiskt om att bära Chasing Rainbows. Kan inte sätta fingret på varför, men jag tror det här var mer lättarbetat.

Mitt betyg: 3/5

Do you remember the very hyped Rainbow Connection from The Muppets collection back in 2011? Everyone wanted it, it sold out and could then be bought at eBay for ridiculous prices. Well, OPI brings it back in the form of Chasing Rainbows. I'm not sure they are exact dupes (I don't have my bottle of Rainbow Connection where I'm at so I can't compare them), but they're very similar at least. Small, medium and large hex glitter in various colors, dispensed into a clear base. For some reason I like Chasing Rainbows better than Rainbow Connection. I think the formula and glitter distribution is better. I'm wearing two coats over black.

20 kommentarer:

 1. Haha I picked up Rainbow Connection with the last set of Muppets! It reminded me of DL's Happy Birthday.

  I like this one and it looks fantastic over the black! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeah, those two are pretty similar. I have both. :-)

   Radera
 2. Jag gillar det här. En glad och rolig manikyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker också det. Jag hade inte så höga förväntningar, men blev glatt överraskad.

   Radera
 3. Undrar om jag behöver denna. Hm. Svårt. Har så många glitterlack hemma som är otestade och så har jag Deborah Lippmann Happy Birthday. Borde nog klara mig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du behöver förmodligen inte detta då. :-)

   Radera
 4. Båda lacken är himla fina, men i ärlighetens namn inte särskilt unika, Deborah Lippmann Happy Birthday är typ identisk med Rainbow Connection.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, de är inte alls unika. Jag har ju Happy Birthday också. Jag tycker dock att det är lättare att sprida ut glittren med Chasing Rainbows, jag kommer ihåg att glittren i Happy Birthday gärna klumpade ihop sig lite.

   Radera
 5. Påminner absolut om Rainbow Connection, om inte lite finare till och med! Är dock lite mätt på glitter, så det blir nog inget köp för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker också Chasing Rainbows är finare, det är lättare att sprida ut glittren med den.

   Radera
 6. Svart och glitter kan aldrig bli fel. Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, svart är ett säkert kort när man väljer bas. :-)

   Radera
 7. Det är inget jag skulle bära ofta, men det ser väldigt läckert ut över svart måste jag säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog den bästa basen för det här lacket.

   Radera
 8. Har Rainbow Connection men använder den alldeles för lite känner jag. Den verkar ju vara i princip identisk med Chasing Rainbows. Men var ju jättesnyggt över svart måste jag säga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns ingen anledning att köpa Chasing Rainbows om du har Rainbow Connection.

   Radera
 9. Eftersom jag inte hade Rainbow Connection så skaffade jag denna och det är jag väldigt glad för. Kan vara både elegant och party på naglarna!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!