måndag 30 juni 2014

OPI Rose of Light

Nu är jag hemma igen, jag har haft en riktigt trevlig helg i Amsterdam. Jag är lite trött i dag och längtar efter min riktiga semester, men jag ska jobba i fyra veckor till innan det är dags.

I dag tänkte jag visa er OPI Rose of Light från kollektionen Spotlight On Glitter. Vad jag hört ska glittren vara roséguldiga, men helt ärligt tycker jag att den rosa tonen i det är lite väl svag. Både jag och sambon stod och detaljstuderade mina naglar, men var överens om att det mest känns som en kall guldnyans. Lite trist eftersom en tydligare roséguld hade varit himla snyggt. Förutom de guldiga glittren finns här också generöst med prismatiskt glitter.Jag bär tre lager på bilderna och som ni ser är det inte opakt. Det glittrar dock så pass att ögat förvillas lite i verkligheten och man ser inte riktigt att det inte täcker helt. Formulan är ganska tjock, men det är lätt att sprida ut glittren jämnt över naglarna. Ett par lager topplack behövs för en slät yta.

Det här hade känts mer speciellt om jag verkligen sett att det var roséguld, som det är nu är det väl helt okej fint, men inte mer än så. Ett standardglitter, typ.

Mitt betyg: 3/5

OPI Rose of Light from the Spotlight On Glitter collection is supposed to be rose gold, but honestly it looks more lika a plain cool gold to me. You can just barely see the rosey tone, but mostly it just looks like a ordinary gold. There's also plenty of prismatic glitter in it.
I wore it on it's own and used three coats. It sparkled so much you couldn't really tell that it wasn't completely opaque. The formula was a little thick but glitter distribution was nice and easy.

7 kommentarer:

 1. Jag älskar ju att lägga glitterlack på naken nagel, så det här går hem hos mig! Men jag håller med om att lite mer roséguld hade varit snyggt.

  SvaraRadera
 2. Åhhh, Amsterdam, denna underbara stad.... *drömmer mig bort lite*
  Väldigt trevlig glittermix måste jag säga, den skulle nog kunna vara användbar både till nude och diverse färgstarka manikyrer. Jag gillar!!

  SvaraRadera
 3. Roséguld hade ju varit läckert. Det är fint detta med, men inget wow kanske...

  SvaraRadera
 4. Det är helt okej, men jag hade också hellre sett roséguld! Och om det är nån tröst så jobbar jag fem veckor innan jag får semester. Det känns lite länge men den som spar han har:)

  SvaraRadera
 5. It's nice and glittery. Good coverage for the 3 coats :-)

  SvaraRadera
 6. Håller med om att det gärna hade fått vara lite mer rosatonat! Men det var fint ändå. Hoppas resan varit bra, funderar också på att åka till Amsterdam en sväng när jag jobbat färdigt i mitten av augusti :)

  SvaraRadera
 7. Härligt det låter med Amsterdam :)

  Jag gillar detta glittret mycket, men hade också gärna sett att den var mer roséig.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!