onsdag 4 december 2013

Nytt från CrowsToes

Här kommer en sen uppdatering. Det är mycket på jobbet just nu och mycket även utanför jobbet så jag har lite svårt att hitta tid för bloggandet. Men jag har i alla fall några bilder på min senaste beställning.

Edgy Polish fick in senaste kollektionen från CrowsToes, Better Late Then Never, förra veckan och eftersom jag har dreglat efter Indian Summer ända sen den släpptes så slängde jag mig på över datorn och klickade hem den och tre till från kollektionen. Katarina som driver shoppen var gullig och lade med två glitterlack från CrowsToes också, båda ser verkligen jättefina ut.
Ni anar inte vad jag är taggad på att testa dessa! Och ett tips, om ni är sugna på t.ex Indian Summer så gör ni nog klokt i att beställa snabbt, jag såg att Hellhound redan är slut.

Sådär, nu måste jag bara få lite tid över till att swatcha.

My latest order from Edgy Polish containted four of the polishes from the Better Late Than Never collection from CrowsToes. The lovely Katarina who runs the shop threw in two nice looking glitters as well. So excited to try all of these, now I just need a little more time!

9 kommentarer:

 1. Alltså Voodoo är ju så jättensnyggt!

  http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

  SvaraRadera
 2. Åh så fina! Jag vill också beställa från Edgy!!! Har köpstopp året ut på lack men jag har lovat mig själv om jag är snäll och håller det och inte trillar dit på diverse paletter så kan jag få bryta det i mellandagarna:D

  SvaraRadera
 3. Oh, det ska bli kul att se dina swatchar :)

  SvaraRadera
 4. Åhh det här ska bli kul att se, mååånga underbara lack. ;-)

  SvaraRadera
 5. Men åh! Wow! Dör. Har inte beställt lack på hur länge som helst men tänkte hålla mig ett litet tag till...om det går.

  SvaraRadera
 6. Åååh vad roligt! Ser fram emot att se dessa :D

  SvaraRadera
 7. Kul att du är nöjd! Jag var tvungen att testa Indian Summer själv igår och håller med om att den är helt underbar, men tyvärr redan slut... Dock tycker jag inte de andra är sämre faktiskt ;) Ska bli kul att se dina bilder!

  SvaraRadera
 8. Indian Summer ser fantastisk ut! Den önskar jag få se snarast! :)

  SvaraRadera
 9. Det var en massa fina lack! Ska bli kul att se dem på!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!