torsdag 26 december 2013

OPI Mariah Carey Christmas - sammanfattning

Hoppas ni alla hade en skön julafton! Min var suverän, jag fick gosa med min veckogamla systerdotter, åt julgodis tills jag nästan sprängdes och fick superhärliga julklappar. Igår gjorde jag ingenting förutom att jag tog mig iväg till mellandagsrean och köpte en ny laptop.

Jag insåg precis att jag swatchat klart julkollektionen från OPI så i dag blir det en sammanfattning. Som vanligt rangordnar jag dem i favoritordning. Den här kollektionen var faktiskt riktigt svår att rangordna, det finns så många lack jag verkligen älskar.

18. Emotions.

Ja, det här var verkligen inte lätt. OPI har verkligen lyckats med den här kollektionen. Här finns många vackra lack och även några oväntade inslag som cirkelglitter och det lite udda Wonderous Star. Roligt!

Har ni skaffat några lack från Mariah Carey Christmas? Vilka är era favoriter?

So I'm finally done swatching the Mariah Carey Christmas collection! I have so many favorites,, but my number one must have is definitely Kiss Me at Midnight.

8 kommentarer:

 1. Kiss me at Midnight och Baby Please come home såg väldigt spännande ut tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Underneath the misteltoe och wonderous star står på min önskelista! Många fina lack i kollektionen, men ingen riktig must have för min del... En medelkollektion i mitt tycke.

  SvaraRadera
 3. Alla verkar vara helt underbara! :)

  SvaraRadera
 4. "underneath---" var ju helt magiskt, eller är det bara jag som är en sucker för röda nyanser?
  eller så är det anne :)

  SvaraRadera
 5. Det var en ovanligt bra kollektion, helt klart.

  SvaraRadera
 6. Jag är galet förtjust i blåa lack, så jag införskaffade Kiss Me at Midnight. Provade för första gången idag, och är riktigt nöjd!

  SvaraRadera
 7. Jag gillar din rangordning! Håller definitivt med om ettan! Å även den sista, yäck ;)

  SvaraRadera
 8. jag bara älskar resultatet på ski slope sweetie, den är en riktig favorit

  SvaraRadera

Kommentera gärna!