måndag 30 december 2013

Mina 20 favoritlack 2013

2013 är snart slut och det är än en gång dags att sammanställa favoriterna från det gångna året. Precis som förra året har jag valt bland de lack jag testat och visat på bloggen under året och alltså inte bara lack som släpps under 2013. Jag har heller inte tagit hänsyn till lackegenskaperna utan bara hur snygga jag tycker att de är. Vissa av dem (ja, jag tittar på dig, China Glaze Highlight of My Summer) är alltså minst sagt tålamodskrävande att applicera.

Och herregud vad svårt det var i år! Har suttit i minst två timmar och sållat och funderat. Men här är den nu. Listan med mina 20 favoriter från 2013. Enjoy!
  
 

 Vad tycker ni om mina val? Vilka lack har varit era favoriter under året?

My 20 favorite polishes from 2013. Not necessarily released in 2013, but worn this year. And wow, it was really hard to pick out 20 favorites this year. It took me more than two hours decide which ones were going to make the list. But here they are - all worth getting if you don't already have them!

14 kommentarer:

 1. Åh vad många fina! Jag får sån beslutsångest att jag inte kan göra såna här listor - jag skulle hamna i tvångströja innan jag blev klar ;-)

  SvaraRadera
 2. Superfina allihop!
  Jag undrar vilket baslack som är din favorit? Jag håller på att leta efter ett bra underlack, men blir inte riktigt klok på vilket jag ska välja. Några tips?

  SvaraRadera
 3. Men hjälp. Först Sminkans fantastiska lista och nu din. Vet inte var jag ska ta vägen så många fina lack. Ska nog gå tillbaka till era listor när jag ska köpa nytt nästa gång. :)

  SvaraRadera
 4. Den enda som jag inte är så impad av på din lista är Lights of Emerald City. Resten är helt bedårande!

  SvaraRadera
 5. Wow, what a bunch of beautiful polishes!! :)

  SvaraRadera
 6. Så kul det är med sådana här listor, det är ju underbart att få se så många vackra lack samtidigt!

  SvaraRadera
 7. ojojoj vad mycket fina lack! skulle vilja se din samling, måste vara gigantisk=ljuvlig!
  gott nytt år!

  SvaraRadera
 8. Åh va många vackra lack! Fantastiskt. Toxic and Timeless var dock den som verkligen gjorde mig breathless :) Gott nytt år!

  SvaraRadera
 9. Några av dina var med på min lista förra året och Shimmer Karina var jag i valet och kvalet om i år. Men det gällde många Shimmerlack och jag var tvungen att stoppa vid tre... :D

  SvaraRadera
 10. All are great colors. I may need to get some of those!

  SvaraRadera
 11. Alltid superkul att se folks topplistor! Dina är jättefina men jag tror inte att ett enda lack kommer att hamna på min lista konstigt nog:) Helt sjukt svårt när det finns så enormt många vackra lack...

  SvaraRadera
 12. Neon Ligth! Wow så vacker! Hur kan jag ha missat den? Tror du den finns att köpa någonstans?

  //Emma Hå

  SvaraRadera

Kommentera gärna!