måndag 9 december 2013

KB Shimmer I Got a Crush on Blue

Blå måndag igen och jag tänkte visa er ett av de lack från KB Shimmer som jag fått av Sminkan. I Got a Crush on Blue var det som lockade allra mest så det fick bli först ut att testas. En blå jellybas med någon droppe grönt i och sen massor av prismatiskt glitter i olika storlekar.

Så himla fint!





Det här är det första lack jag testat från KB Shimmer och det var en rak igenom trevlig upplevelse. Trots att det är så pass glittertätt så var det inte klumpigt utan formulan var smidig och inte alls särskilt tjock. Jellybasen är dock skir, jag har tre lager på bilderna och då har jag fortfarande VNL. Jag stör mig inte på det alls, tvärtom, jag gillar det faktiskt. 

Mitt betyg: 4/5

Titta in hos Tove på Nail Me för fler blå manikyrer!

KB Shimmer I Got a Crush on Blue is a sheer blue jelly with a drop of green and it's packed with prismatic glitter in different sizes. Super pretty! 
The formula is excellent, smooth and easy to apply. I still have VNL after three coats, but I don't mind, I think it's pretty this way.

17 kommentarer:

  1. Tycker KBShimmer gör så himla fina lack! Måste köpa fler...

    SvaraRadera
  2. Åh, det här var fantastiskt snyggt!

    SvaraRadera
  3. Jättesnygg!

    http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

    SvaraRadera
  4. Ohh vad läckert, ser ut som glittande medelhav!

    SvaraRadera
  5. Åh det här var super snyggt

    SvaraRadera
  6. Vad roligt att du tycker om det!

    SvaraRadera
  7. Oj vad vackert! Som någon sa, jag tänker direkt på havet. Det ser nästan ut som någon slags 3D-effekt, kanske en massa maneter som simmar på olika djup... väldigt tjusigt!

    //Emma Hå

    SvaraRadera
  8. Supervackert! Som både en stjärnhimmel och ett tropiskt vatten på samma gång!

    SvaraRadera

Kommentera gärna!