onsdag 28 november 2012

OPI Skyfall - sammanfattning

Dags för en sammanfattning av OPI:s Skyfall-kollektion. Som vanligt rankar jag dem först i favoritordning och så några sammanfattande ord efter bilderna.
  10. Skyfall.12. Moonraker

Skyfall-kollektionen var ju rätt hajpad på förhand och även jag hade höga förväntningar och kände mig allmänt tossig när jag fick hem kollektionen. Nu när jag testat mig igenom samtliga lack kan jag bara konstatera att de höga förväntningarna inte infriades. Men så är det ju nästan alltid när en kollektion blir såhär omtalad och efterlängtad. Det är som upplagt för att man ska bli besviken.

Men visst bjuder kollektionen på en del riktiga guldkorn. Live and Let Die är den solklara vinnaren för mig. Så unikt och vackert med sin gråa bas och sitt gröna skimmer. Jag hade önskat att fler av lacken kändes lika unika och oväntade. 

Goldeneye är en annan favorit. Utan tvekan det vackraste guldlacket i min samling och jag kommer förmodligen att köpa på mig en till flaska eftersom jag är en flitig användare av guld på naglarna när det vankas fest. 

De röda lacken, The Spy Who Loved Me och Die Another Day, är båda vackra, men de saknar ändå det där som gör att man måste ha dem, tycker jag. Samma sak med rosa You Only Live Twice. Fint, men så gjort.

Vad tycker ni om Skyfall? Har ni köpt några av lacken? Vilken är er favorit?

19 kommentarer:

 1. Jag köpte 4. Live and let die, Skyfall (bara för att det var nyaste filmen, lacket är ju hiskeligt), samt de 2 röda The spy... och You only...

  Inte jätteimpad, men som sagt- nog att de var så hajpade... Håller med dig om att Live and let die är vinnaren :-)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att där fanns många fina. Glitterlacket är på väg hem till mig!

  SvaraRadera
 3. Har köpt 8 lack ur kollektionen som jag väntar på. Hoppas de dyker upp snart och hoppas att jag gjorde ett bra val som beställde så många lack ur Skyfall.

  SvaraRadera
 4. Jag hade gärna köpt flera av dem, men det tillåter inte pengabörsen. Jag har köpt The World is Not Enough och den ser jag hamnade på en tredje plats hos dig och det låter lovande. Har ännu inte testat den, men ser fram emot det. Jag hade gärna velat ha The Living Daylights, On Her Majesty's Service och Live and Let Die.

  SvaraRadera
 5. Jag köpte Live and let die och The spy who loved me, men nu blir jag riktigt sugen på The living daylights. Upp på önskelistan!

  SvaraRadera
 6. Jag köpte ett kit med fyra smålack från kollektionen och jag tycker nog att de prickat in de fyra lack jag helst ville ha här - tur! I 4-packet ingick GoldenEye, The Spy Who Loved Me, The World Is Not Enough och slutligen det allra snyggaste av dem: Live and Let Die. Jag är störtnöjd!

  SvaraRadera
 7. Har ej sett något inlägg om An affair in red square från OPI, köpte mig detta hos en grossist igår och fyyy vad snyggt det är!

  SvaraRadera
 8. Skulle absolut kunna tänka mig att köpa The World Is Not Enough.

  //Emma Hå

  SvaraRadera
 9. Det jag undrar är om kvinnan i filmen bar lacket skyfall? (såsom det utlovades). Kan vara så att jag såg den som taskig kopia, och nog hade tjejen ett mörkt lack som kunde vara skyfall, men å andra sidan kunde det vara vad som helst som är lite vampigt.

  SvaraRadera
 10. Köpte 2, The living daylights ochon her majestys secret service. Är väldigt nöjd med båda :)

  SvaraRadera
 11. De enda jag kan tänka mig att köpa är Goldeneye och Die Another Day. Inte originellt, jag vet.

  SvaraRadera
 12. Eg kjøpte berre Skyfall og Tomorrow never dies, er veldig nøgd med begge to, sjølv om TND var litt utflytande.

  SvaraRadera
 13. Inte köpt någon, men är sugen på Goldeneye.

  SvaraRadera
 14. Jag väntar fortfarande på tillräckligt bra ljus för att lacka med Live and Let Die! Det ser så sjukt fint ut på alla bilder jag ser, och jag blir bara mer och mer lockad.

  SvaraRadera
 15. Jag håller med om att Live and Let Die är finast. Det var den enda som fick mig att bli riktigt så där stirra-på-naglarna-glad av dem.

  SvaraRadera
 16. Fick hem Goldeneye och The Living Daylights igår! :)
  Målade precis med The Living Daylights men blev lite besviken faktiskt, tyckte det var svårt att få till glitterkornen fint... Men annars tycker jag det är himla fint!

  Goldeneye ska bli spännande att testa, har en känsla av att det kommer få pryda mina naglar i jul! :)

  SvaraRadera
 17. Jag har inte köpt några av dessa än, men Live And Let Die håller jag med är finast! Det och The World is Not Enough kommer jag nog klicka hem så småningom.

  SvaraRadera
 18. protest! the Spy Who Loved Me, You Only Live Twice och Casino Royale förtjänade bättre placeringar! :)

  SvaraRadera
 19. Nej, inte ett enda av dessa lak köpte jag. Fick inte sug på något för en gångs skul. Ovanligt men skönt för plånkan.. =)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!