tisdag 27 november 2012

Ciaté Spending Spree

Jag kan ju sällan motstå duokroma lack, inte ens om jag inte tror att jag kommer att uppskatta färgkombon. Jag älskar och fascineras av duokroma lack helt enkelt. Ciaté Spending Spree påminner mig en del om China Glaze Swanky Silk. Rosalila och guldiga skiftningar. Fin duokrom effekt, men själva färgkombon är inte riktigt min kopp te.


Formulan är bra, men det är skirt som attan. Efter fyra lager har jag fortfarande lite VNL, men det fick vara så då jag inte iddes lacka ett femte. Min gräns för hur många lager jag orkar lacka går oftast vid fyra har jag märkt. Tror jag har fått sämre tålamod med skira lack faktiskt, nu vill jag helst att de täcker med 2-3 lager, annars blir jag lite yngre. För några år sen gjorde det mig inte så mycket om det var skirt, bara det var fint nog.

Mitt betyg: 3/5

Ciaté Spending Spree reminds me a little of China Glaze Swanky Silk. Pink and gold duochrome. This one is just as sheer as Swanky Silk too. After four coats I still have some VNL. The duochrome effect is pretty and strong, but the colors aren't my favorites. I'm still glad I have though, since I'm so into duochromes.


10 kommentarer:

 1. Effekten är fin, men färgerna faller jag inte för.

  SvaraRadera
 2. Älskar också duokroma lack fast jag bara äger ett, men det är synd att många av dem har så mesig färg, som denna.

  SvaraRadera
 3. Jag faller faktiskt lite för färgen. I alla fall på bild. Hur det skulle se ut på mig vette katten. Kommer nog att beställa Swanky Silk vad det lider. :)

  SvaraRadera
 4. Ja, håller med. Det är helt klart en svår färg. Fin att se på bilder men frågan är hur det ser ut på naglarna. Jag har mitt svanky silk otestat hemma.. den kommer nog vara det ett tag till. :)

  SvaraRadera
 5. Hmm, tja, inte så dumt ändå tycker jag. Fast det säkert är en sån där ton som jag inte passar i alls själv.

  SvaraRadera
 6. Vilket vackert nagellack, ser så romantiskt ut! :)

  SvaraRadera
 7. Fint, men det behöver inte dyka upp i Ciatés adventskalender enligt mig ;)

  SvaraRadera
 8. Avsaknaden av kulör i detta lacket gör att det blir lite tråkigt enligt mig. Fint men inte så jag blir sugen.

  SvaraRadera
 9. väldigt likt Swanky Silk. på gott och ont.

  SvaraRadera
 10. Dupes, skulle jag säga. Med Swanky Silk alltså. Men ganska fint. Guld och rosa är ju mina favoriter.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!