måndag 19 mars 2012

China Glaze Harvest Moon

Jaha, nu är jag kär igen! Denna gången är det China Glaze Harvest Moon från kollektionen The Hunger Games Capitol Colors som är föremålet för mina ömma känslor.

Ett otroligt skimrigt, kopparfärgat lack. Är det inte alldeles underbart?

Så otroligt snyggt! Det känns inte som ett typiskt vårlack, utan mer som att det skulle platsa i en höstkollektion, men vem bryr sig egentligen om sånt?

Formulan var bra och det täcker med två lager.

Mitt betyg: 5/5

Förresten, är det någon som har läst Hungerspelen? Är det en trilogi värd att läsa? Jag är sugen på att se filmen, men funderar på om jag ska läsa böckerna först.

Say hello to my new love! This is China Glaze Harvest Moon from the Hunger Games Capitol Colors collection, a rich, shimmery copper. Now I know it's only march, but I can definitely see this one making it to my to top 20 favourite polishes of 2012.
The formula was good and I'm wearing two coats.

26 kommentarer:

 1. Du ska helt klart läsa böckerna innan tycker jag! Sista boken var så där men de första två var verkligen bra.

  SvaraRadera
 2. Har inte heller läst böckerna vilket jag fått lite bannor för..

  Förstår verkligen din kärlek till det här lacket, så himla fint. Får nog åka in på min önskelista.

  SvaraRadera
 3. Åh så fint! Ska ska gå på premiären och då vore det ju lite kul att ha naglarna lackade med ett nagellack ur denna kollektion =)

  Jag har bara läst den första boken, det är en sån där story man inte kan slita sig ifrån, jag läste ut boken på en dag tror jag. Kunde verkligen inte slita mig!

  SvaraRadera
 4. Det ser ju galet skimrigt ut i flaskan. Får nog testa detta snart tror jag allt. Fina bilder på ett fint lack. :)

  SvaraRadera
 5. LÄS BÖCKERNA! De är fantastiska och jag lovar att när du väl börjat så kan du inte lägga dem ifrån dig.

  SvaraRadera
 6. Åhh vad fint, jag trodde att det kanske skulle vara för likt Caramello från Nubar men det ser det ju inte alls ut att vara. Måste nog ta och köpa det då!

  SvaraRadera
 7. Yowsa! Hamnar på måste-skaffas-listan.

  SvaraRadera
 8. Ja, böckerna är riktigt bra. Jag har hunnit till halva andra boken, började för en vecka sen. Nu känner jag att jag måste ha alla lacken i kollektionen, även de som jag ratade först. (sen tycker jag att det är tufft att china glaze verkligen vågar göra inspirationen så tydlig i den här kollektionen.)

  SvaraRadera
 9. Jädrans vad snyggt, men jag vet att jag själv tyvärr ser helt sjuk ut med såna där färger på naglarna :-/

  SvaraRadera
 10. Jag har läst två av de tre böckerna. Den första var bra, annorlunda och väldigt speciell. Väldigt bra till och med. Den andra var helt okej, inte lika bra som den första och den tredje har jag inte läst. Tycker du ska läsa dem! Känns ju lite häftigt att ha nagellack matchandes med boken måste jag säga ;)

  SvaraRadera
 11. Böckerna är jätte bra och helt klart värda att läsa! :)

  Och jag har en fråga.. Hur många nagellack har du egentligen?

  SvaraRadera
 12. Jag trodde att detta skulle var lite ljusare kopparfärgat...

  SvaraRadera
 13. Vackert! Har så lätt att falla för kopparfärgade skönheter som denna!

  SvaraRadera
 14. Som de flesta ovanför säger, böcker är värda att läsa :) Jag har bara läst första än så länge, men den var riktigt bra :)

  Tycker det är skoj med en kollektion som hänger ihop med en bok (eller kanske egentligen filmen antar jag), känns inte som att det är så vanligt :)

  SvaraRadera
 15. Åh, så otroligt fint! Förstår verkligen att du blev kär.Jag har inte läst Hungerspelen men jag tror att två personer i min kurs ska skriva sin C-uppsats om dem. Så något speciellt måste böckerna ha.

  SvaraRadera
 16. Vilket fint lack! Vill också ha!!
  Jag har läst böckerna och de är bra, inte supermegajättebra, men läsvärda.

  SvaraRadera
 17. Understandably you swoon for the Harvest Moon
  Thankfully It will also be mine soon :)

  SvaraRadera
 18. Väldigt fint lack! Jag tycker också det ser ut som en höstfärg men jag brukar inte heller bry mig om sånt :)

  SvaraRadera
 19. Jo den var fin på dig. Trodde inte den skulle va så snygg på.

  SvaraRadera
 20. Otroligt fint, 10 gånger finare än vad jag förväntade mig!

  SvaraRadera
 21. Snyggt!!! Jag och Emma älskade böckerna. Fösta är mer än värd att läsa, den är ett måste.

  SvaraRadera
 22. Ååh jag blir mer och mer sugen på lack från denna kollektionen! Men har shoppat loss på ebay (vilket iofs är rätt billigt...) på sistone så känns dumt att beställa fr Nailsupplies också. Haha. Får vänta nån vecka.. :>
  Har tänkt att jag ska läsa böckerna innan jag ser filmen iaf. Vilket ger mig rätt mkt tid eftersom jag inte tänkte se den på bio ändå :P

  SvaraRadera
 23. Den första är fab, men de andra sisådär. Känner mig litet ond som gillar det spännande hungerspelet mer än jag gillar författarens försök att beskriva att krig aldrig är vackert, men så är det.

  SvaraRadera
 24. Nog för att jag bor lite utanför stden men jag har aldrig hört talas om varken böckerna eller filmen... en update på mig kanske;)
  åhh, detta är ett sådant typiskt lack som jag blit lite lätt kär i i flaskan men det blir inte bra på mina naglar. Kommer garanterat att köpa, älska det och sedan bli lite besviken...

  SvaraRadera
 25. JA läs böckerna! :) gillar du att läsa mycket så kommer du verkligen gilla dessa, jag läste dom under sommaren förra året. Perfekt strandläsning!
  /Jennifer

  SvaraRadera
 26. Hej alla! Tack för era kommentarer! Är lite stressad och hinner inte svara enskilt på alla kommentarer. Jag har i alla fall bestämt mig för att läsa Hungerspelen innan jag ser filmen! :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!