torsdag 22 mars 2012

Essie Navigate Her

Essie Navigate Her släpptes med vårkollektionen Tour de Finance och är ett otroligt vackert krämlack i en mjukt avokadogrön nyans. Vissa liknande nyanser kan få ens händer att se ut som hummerhänder, men jag tycker den här nyansen funkar bra på mig.

Fantastiskt bra formula som täcker fint med två lager. Essie har verkligen lyckats med formulan på den här kollektionen, jag har nu hunnit testa fyra av lacken och samtliga har varit ett nöje att lacka med.

Mitt betyg: 4/5

Essie Navigate Her was released with the spring collection Tour de Finance. It's a very soft and pretty avocado green. Sometimes greens like this one give you lobster hands, but I think this one works well to my skin tone.
Great formula that requires two coats for opacity.

9 kommentarer:

 1. Har fortf inte testat något Essie och märket blir bortprioriterat hela tiden. Dumt kanske. Det är ser mjukt och härligt ut.

  SvaraRadera
 2. Så himla fint och jag är så avundsjuka på alla som visar upp sin Navigate her just nu. Det var slut när jag beställde :( Den ser verkligen jättefin ut på dina händer. Jag har hittills bara testat Orange It's Obvious ur Tour de Finance-kollektionen. Den tyckte jag var svårmålad! Klistrig och halkig även om det var fint efter tredje lagret. Får se vad du säger när/om du kommer till den vad det gäller formulan :)

  SvaraRadera
 3. Haha.. Sitter och fnissar för mig själv åt uttrycket hummerhänder :) fin färg men jag har verkligen köpstopp på ljusgrönt och mintgrönt just nu.. Men min favvo är nog Isadora Marzipan!

  SvaraRadera
 4. det är verkligen ett fint lack, och som u säger en ovanligt lättburen ljusrgön.

  SvaraRadera
 5. Upplever samma sak, det där rödflammiga som varma gröna nyanser kan framkalla händer inte med NH. Älskar den!

  SvaraRadera
 6. Den är oerhört fin! Fina bilder också!

  SvaraRadera
 7. Så fin den ser ut! Såg flaskan på kicks härom dagen och blev väldans sugen på den... :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!