fredag 4 juni 2010

OPI What's with the Cattitude?

Efter "gothiga" Knight's Armor och neutrala Playa del Platinum kände jag ett oemotståndligt behov av lite färg. Det blev OPI What's with the Cattitude? från Shrek Forever After-kollektionen som fick bli dagens lack.

Det är ett ljust himmelsblått krämlack vars formula tyvärr inte är riktigt lika klockren som OPI's brukar vara. Det krävdes fyra lager för att det skulle bli helt jämnt och fint. För den mindre nogräknade (som inte ska visa upp resultatet på närbild) räcker det nog med tre lager.


Det är en härlig färg, även om den inte känns helt unik. Jag hittade dock ingen exakt dupe i min egen samling, den som kom närmast är China Glaze Bahamian Escape, men What's with the Cattitude? är åtminstone en nyans ljusare.


Vill man få tag i denna får man tyvärr vända sig till utländska webbshoppar eller eBay eftersom OPI Sverige inte tagit in denna kollektion. Jag köpte mina Shrek-lack från Nailetc.com.

Mitt betyg:
3/5

Sambons kommentar:
"Jättefin!"

12 kommentarer:

 1. Kanske det finns hos Nail & Beauty center i Göteborg som har OPI..

  http://nagelbloggat.blogspot.com/2010/05/opi-nail-polish-boris-natasha.html

  Annars har Orly en snygg turkosblå nu..

  SvaraRadera
 2. Oooh! Det här ville jag jättegärna ha när jag såg Shrek-kollektionen. Men...när jag var på HM för någon vecka sen såg jag ett Isadora som ser ut ungefär som denna blå. Självklart köpte jag det och jag provade att lacka med det i förrgår. Om man bortser från den extremt jobbiga och alldeles för breda penseln så var fomulan superbra och det räckte med två lager för att få det jämnt och fint. Nu kanske jag inte behöver "What's with the Cattitude" längre...det skulle var för namnet isf. :D

  Har spanat på Bahamian Escape...det skulle jag vilja se på dina naglar en dag. :)

  SvaraRadera
 3. Monica Hansen: Om de köper in lacken via OPI Sverige har de nog tyvärr inte Shrek-kollektionen. Är det månne Orly Snowcone du tänker på? Den är superfin, men mycket mörkare än What's with the Cattitude.

  Pamsan: Jag har sett Isadora-lacken på bloggar, men inte i verkligheten så jag kan inte jämföra dem. Själv hatar jag verkligen Isadoras penslar - det är ju som en stor klump med hår. Men om färgen är riktigt fin kan man förstås offra sig! :-)

  Ska försöka swatcha Bahamian Escape någon dag!

  SvaraRadera
 4. Härligt havsblå naglar på sommaren kan ju inte motstås :)

  SvaraRadera
 5. jag smäller av!

  SvaraRadera
 6. EmLa82: Nej, de kan ju inte det! :-)

  adk: Haha! :-)

  SvaraRadera
 7. Gillar både namnet och nyansen:) Hoppas OPI skärper sig beteendemässigt så man inte behöver avstå från läckerbitarna i en evighet.

  SvaraRadera
 8. Badbomben: Ja, för deras egen skull hoppas jag att de ser över sin marknadsstrategi. Det har varit alldeles för mycket konstigheter på sistone.

  SvaraRadera
 9. Åh vad fint det var! Älskar blåa lack av någon anledning. Det här såg somrigt och piggt ut.

  SvaraRadera
 10. Vacker färg! Tack och lov kan jag nog motstå ändå, trots fin nyans och roligt namn. Ljusblått är inte min största svaghet. Men samtidigt... Jag har ju inget i den nyansen. Som en blind fläck i min samling. :D

  SvaraRadera
 11. Färgen är grym, men fy tusan vad skirt och jobbigt det verkar...

  SvaraRadera
 12. Marie: Jag älskar också blått i alla nyanser. Den här var en riktig goding. :-)

  Sminkan: Den är väldigt, väldigt fin. Men jag köpte det faktiskt mest för namnet. Hade namnet varit tråkigare hade jag nog kunnat motstå det. :-)

  Emma P: Ja, det var inte OPIs bästa kollektion formulamässigt.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!