söndag 20 juni 2010

OPI Fiercely Fiona

OPI Fiercely Fiona släpptes med kollektionen Shrek Forever After i våras. Hon är en smutsgul tös, inte en soligt, lysande gul. Är hon vacker? Nja, inte på något omedelbart sätt i alla fall. Men hon har personlighet så det räcker och blir över.

Fiercely Fiona är en unik färg, den är gul med ett par droppar grönt i. Jag köpte henne framför allt på grund av namnet, men också för att jag tycker att hon är kompletterar samlingen. Inget av de gula lack jag har liknar denna.

Jag har läst på vissa nagelbloggar att man haft problem med appliceringen av denna, men jag upplevde inga större svårigheter . Tre tunna lager täckte helt och det anser jag är helt normalt. Många har tyckt att den är svår att få jämn, men jag upplevde ingenting sådant. Däremot var torktiden något lång.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Den där färgen har jag aldrig sett förut. Väldigt udda."

English: OPI Fiercely Fiona is a "dirty" yellow, it's yellow with a little green mixed into it. It's an odd color and therefore I like it. A lot of fellow bloggers have experienced application issues with this one, but I found it to be decent. Three thin coats gave me full coverage.

13 kommentarer:

 1. nja det va nog inget lack el färg för mig!!Men det är ju alltid kul att testa nya lack och färger!!!Du har snygga naglar!!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar den här gula nyansen. Inte "för mycket" men ändå med tillräcklig attityd.

  SvaraRadera
 3. Ser fint ut på dig men jag tror inte att jag skulle gilla det på mig.

  SvaraRadera
 4. Det är en cool färg! Tycker det passar dig!
  Däremot gillar jag inte för ljusa "pastelliga" färger på mig (hatade t ex. dessa ljusgula vårlack på mig) så detta är nog för likt det tyvärr...
  Synd, det är ju coolt och udda!
  Möjligen testar jag det Shrek-gröna. Har du det? :)

  SvaraRadera
 5. jäkligt intressant färg, aldrig sett ngt liknande. sen måste jag också säga att du har så sjukt snygga naglar, men det är ju ingen nyhet.

  SvaraRadera
 6. Ingegerd: Nej, det här är nog inte ett lack som går hos majoriteten. Jag älskar udda färger och kombinationer. :-)

  SminkJante: Ja, jag tycker Fiercely Fiona är ett härligt lack. :-)

  Sanna: Jag tror att du skulle vara jättefin i den! :-)

  Andrea: Jag tycker om pasteller, men brukar faktiskt ha lite småsvårt för just gula pasteller. Men det här gillar jag riktigt mycket. Jag har det Shrek-gröna, men har inte hunnit testa det ännu. :-)

  adk: Visst är det en udda färg? Det ger pluspoäng i min bok. :-)

  SvaraRadera
 7. Oj, mycket snyggare i verkligheten än vad den ser ut på bilderna från OPI tycker jag!

  SvaraRadera
 8. Ja du vet ju hur jag är när det gäller gula lack. Men det här var ett av de finare, just för att det inte är så extremt...

  SvaraRadera
 9. Den där bleka smutsgula (lite 50-tal) är en av mina favoritfärger i allmänhet; på kläder, väggar, saker etc. Och ska man ha gula naglar, så varför inte!?

  SvaraRadera
 10. Tycker den ser otroligt fin ut på dig! Jag har verkligen inte blivit sugen på Shreck-kollektionen. Det Shreck-gröna kom ju i olika budgetvarianter som duger lika bra liksom, och de andra pastellerna var rätt tråkiga. Den här har jag inte ens övervägt. Nu åkte den in på önskelistan med en jädra fart. Frågan är om den är lika snygg på mig.

  SvaraRadera
 11. Nail spotting: Ja, jag blev faktiskt positivt överraskad jag med. Trodde inte att det skulle vara fint på.

  Mia: Jag förstår hur du menar, den här är lite "mjuk" på något sätt.

  Therese: Eller hur! :-)

  Sminkan: Jag skulle nog inte gå så långt som att beskriva Fiercely Fiona som vacker, men den är fin och har "det", haha! Hoppas att du blir nöjd om du köper det. :-)

  SvaraRadera
 12. Den är en riktigt snygg gul, värd att appliceras en extra gång!

  SvaraRadera
 13. Udda är verkligen rätt ord. Tycker fult passar rätt bra också. Lite sdär fugly (stavas det så?)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!