onsdag 9 juni 2010

Flaskbilder på OPI Swiss Collection

I eftermiddags var jag på ett event för OPIs höstkollektion, Swiss Collection. Först bjöds det på en drink i isglas på isbaren på Nordic Sea Hotel, sen bjöds det på bubbel och snittar och man fick naglarna målade i valfri färg.

När jag kom plåtade jag lite flaskbilder, men tyvärr lyste solen med sin frånvaro så bilderna blev rätt kassa, tyvärr. När det blir dags för swatches ska jag se till att solen är framme.

Lucern-tainly Look Marvelous. Ett silvergrått skimmerlack. Väldigt tjusigt!

Yodel Me On My Cell. Ett mörkt turkost lack (det är inte så blått som det ser ut på bilden) med ljusare turkost skimmer.


Glitzerland. Ett kalltonat guldlack med skimmer. Jag föredrar ju kalla guldnyanser så den här gillar jag.

Ski Teal We Drop. Ett teal-färgat krämlack. Det är mörkare i verkligheten än vad bilden antyder.

The Color to Watch. Ett ljust lila skimmerlack. Skimret ser ut att gå lite i blått bland annat. Fint, men jag brukar inte gilla den här typen av färger på mina naglar.

Cuckoo For This Color. Ett mörkgrönt skimmerlack. Väldigt vackert, men inte unikt.

Color So Hot It Berns. Ett riktigt lysande, klarrött lack. Jag älskar den här typen av klara, röda nyanser, men det finns många liknande.

Diva of Geneva. Det här lacket ser inte så mycket ut för världen på min bild, men det är faktiskt ganska komplext. Det är ett ljust vinrött skimmerlack med en svag duokrom effekt i guld (och kanske fler färger än så t.o.m, men det dåliga ljuset gör det inte lätt att se).

William Tell Me About OPI. Ett mörkt vinrött krämlack. Vampigt och perfekt till hösten.


Just a Little Rösti. Av någon konstig anledning klarade min kamera inte alls av att fotografera det här lacket. I verkligheten är färgen mycket djupare och mörkare. Ett bärfärgat krämlack.

From A to Z-urich. Det här är i princip samma färg som Just a Little Rösti, bara 1-2 nyanser ljusare.

I'm Suzi & I'm a Chocoholic. Den här bilden är också helt off. Det är ett brunrött krämlack. Väldigt höstigt och trevligt.

Vad tycker jag då om kollektionen? Jag tycker halva är riktigt fin medan den andra halvan är lite...tråkig. Det är många färger man sett förut och inga riktiga överraskningar egentligen. De lack jag ser fram emot att testa mest är Diva of Geneva, Lucerne-tainly Look Marvelous och Yodel Me On My Cell.

20 kommentarer:

 1. jasså, var du också där? .D tyckte hela grejen med isbaren kändes... konstigt.

  SvaraRadera
 2. Flera ser lockande ut, tycker jag, bland skimmerlacken. Både det silvriga och det guldiga vill jag nog skaffa mig och kanske även det gröna och det turkosa. Definitivt Divan för hon ser läcker ut med sitt skimmer i guld. Det ljuslila är heller inte så dumt... Hm, det blir typ alla skimmerlacken. :D
  Tur att det är ett par månader kvar så man hinner fundera över det hela både en och två gånger innan man klickar hem något.

  SvaraRadera
 3. Åh, vad många snygga lack. Lucern-tainly Look Marvelous vill jag absolut ha -bara att ge sig till tåls till hösten...

  SvaraRadera
 4. Hej,en kommentar från en nagellacksnovis: Jag är helt fascinerad över att du äger och köper så otroligt många nagellack, själv har jag bara ett par stycken där det yngsta är någon slags fransk manikyr från mitt bröllop för 8 år sen ;-). Otroligt att jag läser din blogg, va!? Men jag gillar färger och nagellack finns i många fina färger, bläddrade lite i gamla inlägg ikväll och såg en bild på det fantastiska lacket i halonrosa med glitter, Nubar Prize. Så fint, ser ut som godis. Men nu till en fråga: Händer det någonsin att du använder slut på ett lack? Att du gillar det så mycket att du använder det tills det tar slut och du får köpa ett till? Eller använder du sällan samma lack två gånger?

  Undrar bara. Bra blogg har du i alla fall :-).

  SvaraRadera
 5. typiskt, jag gick förbi där i eftermiddags, som vanligt…

  SvaraRadera
 6. Jeg falt for Lucern-tainly Look Marvelous, men ellers var det ikke så mye unikt.

  SvaraRadera
 7. Ser ursnyggt ut! Jag vill också ha!! Får ju inget svar av dem *grr*

  SvaraRadera
 8. "Therese sa... Händer det någonsin att du använder slut på ett lack? Att du gillar det så mycket att du använder det tills det tar slut och du får köpa ett till?"

  Jag kan svara på den: INTE EN CHANS!:-) Tyvärr har det dykt upp några favoriter genom åren som man troligtvis aldrig kommer få se igen!

  /Sambon

  SvaraRadera
 9. Krex: Japp, jag var där! Hade kommit fram och hälsat om jag sett dig, men jag var visst inte så uppmärksam. :-(

  Sminkan: Ja, skimmerlacken är de stora vinnarna i den här kollektionen. :-)

  Shamrock: Ja, jag tror nästan den är min favorit också. :-)

  Therese: Hehe, min sambo har redan svarat här ovanför, men jag svarar också. Nej, det har än så länge inte hänt att jag lackat slut på någon flaska. Men eftersom jag samlar på lack så är det inte heller målet. Det vore snarare en smärre katastrof, haha! :-D

  adk: :-D

  Solveig: Jag tycker allt du ska titta närmare på Diva of Geneva också. :-)

  Saintbella: Det finns några riktiga godingar i kollektionen, ja. Trist att du inte fått svar.

  SvaraRadera
 10. Ja det är flera som ser fina ut helt klart, även om några ser radikalt skittråkiga ut också. Dock kommer jag inte köpa något av dessa det är jag rätt säker på. OPI har betett sig för grisigt på sistone och det i kombination med att jag inte längre kan handla dem för under 5 dollar leder till att jag nog i det närmaste kommer sluta handla dem helt. Vilket jag iofs redan hade gjort, de känns sällan sådär superkul. ett lack jag dock vill ha och nog kommer att köpa är Here Today aragon tomorrow i suede-finish...

  SvaraRadera
 11. Den här kollektionen gillar jag mycker mer än China Glaze' kollektion. Jag blev riktigt deppig när jag såg alla tråkiga höstfärger, men nu är jag gladare igen!

  SvaraRadera
 12. jag blir nyfiken, vad är grejen med OPI- de har betett sig dåligt säger tex emma- vad har de gjort? jag diggar deras fantastiska namn, av de jag läst mig till är kinky in helsinki det mest enastående namn jag bara kan tänka mig.

  SvaraRadera
 13. Monica: Jag tycker också Glitzerland är fin!

  Emma P: Jag tycker också OPI i USA tog i alldeles för hårt när de hotade bloggare med stämning om de inte tog bort bilderna av Burlesque-kollektionen, men jag kommer inte att bojkotta dem. Tycker för mycket om deras lack. Däremot hoppas jag att deras försäljning dalar så pass att de tar sitt förnuft till fånga och börjar uppskatta intresset för deras kollektioner bland bloggare istället för att bita de händer som föder dem. Typ. :-)

  Sarah: Jag tycker Vintage Vixen ser mycket lovande ut. :-)

  adk: OPI i USA skickade ytterst otrevliga mejl till de bloggar som publicerat bilder på julkollektionen Burlesque som släpps i höst. De hotade med att stämma bloggarna om de inte genast tog bort bilderna. OPI Sverige hade dock inte något med det hela att göra.

  SvaraRadera
 14. Många vackra! Tycker de är bra att OPI bättrar nu och bjuder bloggerskor på events och lack. Litet är jag ännu sur på OPIs USA-gäng, dock. Nordiska OPIsarna tycks fatta bättre;D

  Diva of Geneva och Lucern-tainly Look Marvelous tilltalar mig mest:)

  SvaraRadera
 15. Hi, I found your blog today. I already started following, but that will be lovely if you could add a traslation gadget. Cheers!

  SvaraRadera
 16. Ja precis, så känner jag med. Jag kommer garanterat handla från dem igen, men just nu känns deras lack lite som sura rönnbär. Sen är det ju det att de försvunnit från de stora och billiga webbshopparna med. Det var ju ypperligt när man kunde handla dem billigt, just nu avvaktar jag alltså lite.

  SvaraRadera
 17. men tjena- borde det inte bara vara bra reklam för dem? eller tycker de att det är piratverksamhet, tror de att folk ska ladda ner lack? :)

  SvaraRadera
 18. Badbomben: De två är mina favoriter också! :-)

  Öykü: I will start writing a short summary in english in the bottom of each post as for now. Thanks for following! :-)

  Emma P: De högre priserna kommer naturligtvis påverka mina inköp, kommer inte att ha råda att köpa lika många OPI framöver. Det är verkligen trist att de amerikanska webbshopparna inte kunde fortsätta sälja OPI.

  adk: Jo, man tycker ju det. Men tydligen är de rädda för att andra företag ska kopiera deras kollektioner om promobilderna kommer ut för tidigt.

  SvaraRadera
 19. Flera av dessa ser så underbart snygga ut!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!