onsdag 16 juni 2010

Barielle Polished Princess

Barielle Polished Princess släpptes med All Lacquered Up-kollektionen hösten 2009. Det är ett otroligt vackert grönt lack med mikroskimmer i grönt och guld. Det är vackert i flaskan, men tio gånger vackrare på nageln.


Formulan var kanonbra, av de Barielle-lack jag testat har nog det här den bästa formulan. Tre lager täcker. Dessvärre är torktiden lång, jag hann sabba tre naglar innan lacket härdat fastän jag använde mitt älskade Seche Vite.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Ena sekunden tycker jag det är snyggt som satan, andra sekunden inte alls. Jag vet inte."

English: Barielle Polished Princess is an amazing green with green and gold micro shimmer. I love it! The application was wonderful. I'm wearing three coats in the pictures. The drying time, however, was a bit long. I used Seche Vite for top coat, but by the time it had dried I had ruined three nails.

14 kommentarer:

 1. eftersom jag är är sotis på din sambo brukar jag inte hålla med honom, men idag kanske :) men det är en sjukt snygg färg och jag tror jag till sist säger fan vad snyggt. så är det sagt.

  SvaraRadera
 2. Man ser verkligen att grönt är din färg! På hur fint huden framträder varje gång du har gröna lack, speciellt varma gröna lack!

  SvaraRadera
 3. Så jäkla snyggt det var du! Tur att jag slängde med den i min Bariellebeställning med. Blir otroligt sugen på att testa men det får vänta till efter helgen. Först Knight's Armor så att jag platsar på MetalTown. :)

  SvaraRadera
 4. Det där lacket ser otroligt läckert ut! Ångrar lite nu att jag inte slängde med det....

  SvaraRadera
 5. Riktigt snyggt!
  Och så har du ju så vackra naglar med:)

  SvaraRadera
 6. Jag är nog beredd att hålla med din sambo där, ibland är det fint och ibland inte. Hmm.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att det här var riktigt snyggt och coolt, men förstår din sambos kluvenhet. Tror att jag skulle tycka detta var fult på mig, men jag uppskattar det på andra...

  SvaraRadera
 8. adk: Visst är den fin!

  Mia: Tack! Har alltid haft för mig att jag passar bättre i kalla nyanser (inte för att jag bryr mig om sånt egentligen), men jag kanske har fel. :-)

  Pamsan: Ja, jag tycker Polished Princess är underbar. Men Knight's Armor är helt klart rätta lacket på MetalTown! :-D

  Lina: Ja, jag tycker det är riktigt, riktigt fin gröning. :-)

  Sanna: Tack, tack! :-)

  SaintBella: Hehe, så där kan det vara ibland. Även om jag själv ansser att det är snyggt heeela tiden. :-)

  Emma P: Jag kan också känna att vissa lack passar bättre på andra, men inte på mig. Jag tror dock att du skulle passa alldeles utmärkt i Polished Princess med dina mörka färger. :-)

  SvaraRadera
 9. Haha ja lyssna inte på mig! :) Jag tycker bara att du verkar passa väldigt bra i grönt. Men det är självklart inte lätt att se "bara" på ett foto av handen, som dessutom så klart beror mycket på ljuset när man fotar osv. Måste ju se hela dig egentligen. Hårfärg, ögonfärg osv.

  Jag tror ändå i slutändan att allt klär en skönhet! :)

  Men jag själv passar inte i gröna lack, jag tror att det är några som gör det, men inte alla. Du gör det!

  SvaraRadera
 10. Jag fattar ingenting... Jag har ju samma lack, så klart, och jag avskyr det på grund av den tjocka, kladdiga konsistensen. Har ett inlägg med det i arkivet men vill knappt publicera det då det är så fult. Tror jag till och med hade penseldragsmärken, men vågar inte svära på det. Färgen är fin dock.

  SvaraRadera
 11. Mia: Tack, du är gullig du!

  Sminkan: Det är konstigt att upplevelsen av ett lack kan skilja sig så markant åt. Kanske har vi fått från olika batchar? Jag tyckte formulan var kanonbra att jobba med. :-)

  SvaraRadera
 12. Jag ska publicera mitt gamla inlägg tror jag. Mitt var så tjockt och segt som jell-o. Okej, inte riktigt, men nästan. Tror mitt haft en läcka i korken eller något och börjat stelna, för batcherna borde väl inte vara så olika?

  SvaraRadera
 13. Sminkan: Ja, det är kanske en troligare förklaring. Har du testat att fixa det med thinner?

  SvaraRadera
 14. Nej, jag ska thinnra det nästa gång jag vill använda det. Just nu är det så många andra lack som lockar att det hamnat i skymundan.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!