måndag 5 april 2010

China Glaze High Hopes

I ren besvikelse över att den här dumma vintern vägrar ge sig så plockade jag fram ett ultrasomrigt lack ur min låda med oprövade finingar. Valet föll på China Glaze High Hopes ur vårkollektionen Up & Away.Det är ett otroligt härligt korallrött krämlack. Formulan är krämig och lättlackad. Pigmenteringen är också bra, vilket gör att det räcker med två lager. Det blir dock lite mörkare på nageln än vad det ser ut att vara i flaskan.

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommetar: "Det där är jättefint! Väldigt sensuellt."

10 kommentarer:

 1. Riktigt snygg färg! Ser ut att ha samma problem som majoriteten orangefärgade lack och envisas med lite VNL? Eller ser jag fel? Jag tycker alla mina ChG och OPI i orange alltid har VNL. Förmodligen styrs jag alltså av mina fördomar här och tror mig se något som kanske inte alls är där... :D
  Jag är inne i en korall-orange period just nu och har använt massa korall (som ligger och väntar på att publiceras men inte har kommit fram på bloggen än) och det är verkligen en färg man blir glad av!

  SvaraRadera
 2. Det här skulle nog mina blekfishänder passa bättre i! :) Jättesnyggt.

  Din blogg är beroendeframkallande. :)

  SvaraRadera
 3. Sminkan: Jo, visst syns det lite VNL. Men jag tyckte inte att det gjorde något så jag nöjde mig med två lager. Korall är en underbar färg!

  Mia: Tack, vad kul att du gillar bloggen! :-D

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig om ditt resonemang om att det är svårt att klippa de andra naglarna om det är en jäkel som gått av :P Jag är för blödig helt enkelt :P

  Jag älskar re-fresh mint! :D Den är så fräsch, fast, jag måste ju erkänna att jag gillar de andra lacken från up & away riktigt mycket också :P High Hopes ser hur fin som helst ut, surt att det är ett av de lacken jag inte köpte när jag beställde mina :P

  SvaraRadera
 5. Jag blev kär... i lacket såklart, det här vill jag bara ha nu. Finns det i de svenska butikskedjorna nu, typ KICKS?

  SvaraRadera
 6. Emilie: Ja, jag tycker inte det är så himla noggrant om en nagel är lite kortare än de andra eller tvärtom. Up & Away är nog årets bästa vårkollektion. :-)

  Peter: Ja, det är ett underbart sommarlack! Det finns på Eleven.se och borde också finnas på Kicks!

  SvaraRadera
 7. Vad kul att jag hittade till din blogg. Älskar nagellacksbloggar. Superfina NOTD.

  SvaraRadera
 8. Swooey: Tackar! Kul att du hittat hit! :-)

  SvaraRadera
 9. Det var kul att se vad din sambo tycker om lacken, för jag älskar också nagellack och brukar fråga min sambo vad han tycker:)

  SvaraRadera
 10. Anonym: Visst är det kul att höra en killes synpunkter? Jag tackar min lyckliga stjärna för att min sambo inte himlar med ögonen åt mig när jag kommer springande med nylackade naglar.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!