onsdag 16 april 2014

I Love Nail Polish Green Goblin

Jag har tagit några dagars semester och är ledig tills på tisdag nästa vecka  - så himla skönt! Igår hann jag varken swatcha eller blogga, men i dag ska jag pyssla lite med mina lack innan det vankas ost och vin med en kompis i kväll.

I dag är det grön onsdag hos Karin och jag visar er det himla tjusiga I Love Nail Polish Green Goblin. Som så ofta förr var det Sminkans bilder på det som gjorde att jag var tvungen att skaffa det. Det är multikromatiskt och skiftar mellan mörkgrönt, smaragdgrönt, brunt och rödbrunt. Det påminner mig lite om Brucci Black Emerald,, men den duokromatiska effekten är starkare i Green Goblin.

Fantastiskt vackert är vad det är. Jag är stormförtjust!Det täckte vid två lager, men jag lade ändå på ett tredje och jag inbillar mig i alla fall att det gav lacket lite mer djup. Formulan var fantastiskt fin. Extremt lättlackad och lagom tjockt.

Mitt betyg: 5/5

Som ni säkert förstått rekommenderar jag er alla att klicka hem Green Goblin, åtminstone om ni gillar grönt och multikromer. :-)

I Love Nail Polish Green Goblin is a gorgeous multichrome that shifts between dark green, emerald green, brown and a brownish red. It reminds me of Brucci Black Emerald, but the multichrome effect is stronger in Green Goblin. The formula was great, super smooth and easy to apply. It covered well after two coats, but I still added a third coat and I feel like it added a little more depth to the color. 

22 kommentarer:

 1. Åhhhh jag döööör sååå vackert!! Helt underbar färg. ;-)

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint! Jag är käääär...
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Ja, jag är alldeles kollrig av lackkärlek. :-)

   Radera
 4. Svar
  1. Jag älskar gröna nyanser som denna. :-)

   Radera
 5. Så snyggt! Gillar kombon av grönt och brunt!

  SvaraRadera
 6. Vilka fantastiska bilder! Det lacket är verkligen värt att äga! Jag tycker otroligt mycket om det jag också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte det såg fint ut i flaskan, men väl på naglarna var chocksnyggt!

   Radera
 7. Men varför står det här lacket fortfarande på min hylla med otestat? Det är ju underbart och borde få hamna på mina naglar snart! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det undrar jag också! På med det, du kommer älska det!

   Radera
 8. Svar
  1. Verkligen! Älsk, älsk, älsk!

   Radera
 9. Svar
  1. Ja, herregud, jag förstår precis vad du menar! :-)

   Radera
 10. Det här är helt rasande snyggt!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!