söndag 27 april 2014

OPI Kermit Me To Speak

I dag tar vi oss en titt på OPI Kermit Me To Speak, ett duokromatiskt lack som skiftar mellan lila och guld. Det släpptes med Muppets Most Wanted-kollektionen och finns i butik just nu. Den duokromatiska effekten är faktiskt rätt stark och mer imponerande än vad bilderna visar. Jag gillade verkligen att bära detta. Tror inte heller att jag har så många duokromatiska lack i just den här färgkombinationen. (Som vanligt reserverar jag mig för att mitt minne sviker mig.) 

Formulan var bra, lagom tjock och smidig att lacka med. Jag behövde tre lager för att det skulle täcka helt.

Mitt betyg: 4/5

OPI Kermit Me To Speak from the Muppets Most Wanted collection is a duochrome that shifts between purple and gold. The duochrome effect is quite strong. I like the color and don't think I own too many duochromes like it. The formula was good, smooth and easy to apply. I used three coats for full coverage.

13 kommentarer:

 1. Väldigt fint! Var inte så sugen på detta först, men nu väcktes lite köpsug :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är finare än jag trodde att det skulle vara.

   Radera
 2. A pretty polish, love the colour and finish.

  SvaraRadera
 3. Ser fint ut, trevliga skiftningar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tydligt duokromt, vilket uppskattas. :-)

   Radera
 4. vädligt häftigt lack, snygg skiftning.
  Otroligt lik The Bikini Zone från Brazil-kollektionen ändå. Kanske inte swatch, men det är samma typ av färg! Jag tror dock att det här är snyggare. Skulle vara kul om du ville swatcha!
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den lila nyansen är nog rätt lik, men det är ju rätt kraftigt guldfärgat i sina skiftningar, det är inte Next Stop...The Bikini Zone. Jag skulle säga att den här är mycket snyggare! .-)

   Radera
  2. Håller helt med! Den här är mycket snyggare än Bikini Zone, som ju dessutom såg ganska skir och tunn ut! Kermit me to speak är maffigare - alla kategorier.
   Kram Maria

   Radera
 5. Jag har bilder liggande i arkivet och jag måste säga att jag gillade det också. Ett av de bästa duokroma från OPI:

  SvaraRadera

Kommentera gärna!