fredag 11 april 2014

Shoppat: Tre lack från China Glaze City Flourish


Jag har inte visat särskilt mycket från China Glaze de senaste månaderna. Jag tror inte jag köpt något från dem sen Sunsational-kollektionen från förra sommaren. Det beror såklart på att jag inte känt mig lockad av något från deras senaste kollektioner. Men för någon vecka sen drabbades jag av ett plötsligt sug efter China Glaze och klickade hem tre lack från årets vårkollektion City Flourish. Det var det gula Metro Pollen-tin som lockade mig mest, men At Vase Value och Grass Is Lime Greener fick också följa med. Man shopper ju aldrig bara ett lack, eller hur? :-)

Metro Pollen-tin kommer förmodligen bli årets påskmanikyr, jag bär ju av tradition alltid gult på påskafton. Pojkvännen påpekade att den inte är särskilt påskig i nyansen, och det är den ju inte heller, men det blir förmodligen den som får pryda mina tassar då i alla fall.

Jag har en särskilt varm relation till China Glaze faktiskt. Det var China Glaze som startade min lackbesatthet när jag beställde tio flaskor från Head2Toebeauty.com. Det var 2008. Nu är jag inne på mitt fjärde år som nagellacksbloggare. Så kan det gå. :-)

Har ni ett speciellt märke som ni har en speciell relation till? Berätta!

I hadn't purchased any new polishes from China Glaze since last summer when I suddenly felt a craving for some new ones! I ordered three polishes from the spring collection City Flourish. I had to have Metro Pollen-tin, but you can never just order one polish, right? :-)
I have very warm feelings towards China Glaze, they're the brand that started my obsession with nail polish six years ago, when I ordered ten bottles from Head2Toebeauty.com

17 kommentarer:

 1. Mitt sug efter att lacka naglarna började med OPI´s lack.Tänkte att jag måste "hålla mig" till ett märke,annars får man för mkt lack tillslut ! - Jo tack,nu blir det mest en massa spännande indie-lack inhandlat ,tack för det Nailtastic och alla nagelbloggare med era läckra bilder ; )
  Dock föredrar jag OPI´s prowide borste. Den gula o gröna Chinaglaze ser läckra ut föressten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag upptäckte OPI något senare än China Glaze, men jag älskar dem också. Och jag föredrar faktiskt också OPI:s borste numera, även fast jag gillar China Glazes också.

   Radera
 2. Grass Is Lime Greener vill jag se!

  China Glaze ligger mig varmt om hjärtat också. Men faktum är att Orly vad det märket som först gjorde att jag vågade beställa från utlandet. Och det var ditt fel ;) Rococo A Go Go fick jag syn på här och var bara tvungen att ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag älskar Orly! Tycker deras flaskor är så mysiga på något sätt och så gör de fina kollektioner. :-)

   Radera
 3. Ankie mammabisson på Instagram,följ mig gärna12 april 2014 08:16

  Jag är ganska ny på det här med lack men har på ett år fått ihop ca 300 lack:) Det var ett så basiclack som IsaDora som fick mig att få upp ögonen för det fantastiska med nagellack och sen har det rullat på.
  Som sagt i tidigare kommentarer, alla superfina bilder hos er nagelbloggare gör inköpslistan lång:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. 300 lack på ett år är ju riktigt bra jobbat! :-)

   Radera
 4. Ooh nej, shoppa ett lack går inte! Då känner den ju sig ensam i paketet ;) härliga vårfärger, ska bli kul att se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det går ju bara inte. Och så måste man ju tänka på fraktkostnaden också, lika bra att passa på när man ändå måste betala frakt liksom. :-)

   Radera
 5. Jag har för mig att det va ett vackert holo hos Linda/Nailorama som satte klorna i mig och jag va bara tvungen att ha ;)
  Grass In Lime Greener hittade jag ju på Gekås så det måste jag själv prova snart!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har At Vase Value på naglarna i detta nu - det är galet fint!

   Radera
 6. China Glaze och Essie det är mina favoriter bland mainstream lacken! I första paketet från Transdesign gömde sig just China Glaze och Essie men även OPI :)

  SvaraRadera
 7. Tycker nog att färgen kan platsa som äggulegul så visst funkar det som påsklack :) Dock mest sugen på att se de andra två. :)

  SvaraRadera
 8. Även för mig är Ch.Gl. ett favoritmärke men gillar också Isadora, Orly, Opi och många, många fler! Nyx och Milani t.ex. är superbra lack som knappt kostar nånting när man handlar från amerikanska nätbutiker, vissa av dem har ofta 25% rabatt också! Frakten tillkommer ju, men det blir ändå billigt jämfört med svenska priser.

  SvaraRadera
 9. Kul med nya CG, jag har inte heller handlat från dem på länge...

  SvaraRadera
 10. De ser snygga ut allihopa! Men det ljusblå lockar mig mest.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Precis som för dig var det China Glaze som fick mig att inse hur kul det var med nagellack. Min första beställning från Ebay var på några lack från CG och sen var jag fast :)

  SvaraRadera
 12. Det gula ser lockande ut!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!